Trapp alu-profil med LED
70 cm, 4W, 24V, IP65, med plugg

Elegant løsning til trapper, som gir et indirekte og fint lys på trappene dine.

Med hann/hunn plugger i begge endene for enkel seriekobling.

Max 20 stk. i serie.


Løsningsforslag 1:
Løsningsforslag 2:Trapp alu-profil med LED er et innovativt og moderne produkt som gir en elegant og stilren belysning til trappen din. Med en effekt på 4W og en lysstyrke på 290 lumen, gir denne LED-trappen et sterkt og klart lys. Dette er ideelt for å gi optimal belysning til trinnene og sikre trygg ferdsel i mørket.


For å sikre at LED-trappen fungerer optimalt, må den kobles til en 24V forsyning. Dette gir en stabil strømforsyning til LED-lysene og sørger for at de har en lang levetid. Med en lysfordeling på 120 grader, gir LED-trappen en jevn fordeling av lyset og dekker dermed hele trappen.


Lyskvaliteten på denne LED-trappen er ekstraordinær, med en RA-verdi på 85-90. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gir en behagelig atmosfære til hjemmet ditt.


LED-trappen er også dimbar, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter dine behov og ønsker. Dette gir en fleksibel løsning som kan tilpasses til enhver situasjon. Med dimensjoner på 700 x 7 x 14 mm, passer LED-trappen perfekt til de fleste trappene.


LED-trappen har en IP65-klassifisering, som betyr at den er vanntett og kan brukes utendørs. Dette gjør den perfekt til bruk på verandaer og uteplasser, og den tåler både vannsprut og regn. Med integrert lyskilde, er det enkelt å installere LED-trappen i hjemmet ditt.


Trapp alu-profil med LED er et utmerket produkt for de som ønsker å gi trappen sin en moderne og stilren belysning. Med en kraftig effekt, høy lysstyrke og en ekstraordinær lyskvalitet, gir denne LED-trappen en optimal belysning til trappen din.


Husk tilleggskjøp:
- V-Tac 78W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 3.25A, IP44 baderom

Populære tilleggskjøp:
- DC kabel splitter - Til LED strips, 5V-48V, svart
- DC Forlengerkabel - 30 cm, 5V-48V, svart
- DC Forlengerkabel - 50 cm, 5V-48V, svart
- DC Forlengerkabel - 100 cm, 5V-48V, svart

Mer informasjon

178,00 kr inkl. mva.

  • Dimbar

Sendes innen 1-2 dager


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke290 lumens
Spredning120 grader
RA>= 86
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning24V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde7 mm.
Bredde700 mm.
Dybde14 mm.
MaterialeAluminium