1 meter vanntett aluprofil til akvarie
24V, 16W LED, 5:1 hvit/blå ratio, IP65, med plugg

Kraftig aluprofil med indbygget LED strip med hvid/blå farvefordeling 5:1.
Forsejlet med klar epoxy, så sættet er IP65 vandtæt.
Kommer med han / hun stik, så de kan sluttes direkte til transformator og forbindes i serie.
Max 5 meter i serie.

Lyset består af 7000K hvidt lys + blåt lys (460 nm) for at stimulere plantevæksten.

Kombinationen af hvide og blå LED'er giver et naturligt udseende, samt forstærker farverne på planter og fisk.
Passer ind i de fleste akvarier.


Husk 24V transformator.
Kan dæmpes via vores 24v dæmpere.1 meter vanntett aluprofil til akvarie er et utmerket produkt for de som ønsker å gi et jevnt og sterkt lys til sitt akvarium. Med en effekt på 16W og en lysstyrke på 1350 lumen, er dette produktet i stand til å gi den rette mengden lys til akvariet ditt. Videre har produktet en høy lysspredning på 120 grader, og dette gir en jevn fordeling av lyset. Dermed vil alle områder i akvariet ditt bli riktig belyst.


Det beste med dette produktet er at det kan dimmes. Dette betyr at du kan justere lyset etter behovet ditt. Om du ønsker et svakere lys, kan du enkelt dempe lyset. Om du vil ha et sterkt lys, kan du øke lysstyrken. Dermed gir dette produktet større fleksibilitet og gir deg mulighet til å tilpasse lyset etter behovet ditt.


Produktet kommer i fargen kald hvit (7000K). Dette gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor. Dermed vil dette produktet gi akvariet ditt et unikt utseende, og vil også gjøre det mer attraktivt.


Dimensjonene på produktet er 1000 x 7 x 14 mm. Dette gjør det enkelt å montere produktet i akvariet ditt. Videre har produktet IP65-klassifisering, som betyr at det kan brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Dermed kan du bruke dette produktet til å belyse akvariet ditt, selv om du plasserer det utendørs.


Produktet har en integrert lyskilde, som gjør det enkelt å installere og bruke. Du trenger ikke å kjøpe ekstra lyskilder for å bruke produktet. Dermed vil du spare penger ved å kjøpe dette produktet.


Alt i alt er 1 meter vanntett aluprofil til akvarie et utmerket produkt for de som ønsker å belyse akvariet sitt på en jevn og effektiv måte. Med en høy lysstyrke, en jevn fordeling av lyset og muligheten til å dimme lyset, vil dette produktet gi deg større fleksibilitet og kontroll over lyset i akvariet ditt. Videre er produktet enkelt å installere og bruke, og kan brukes både innendørs og utendørs. Dermed vil dette produktet gi deg den belysningen som trengs for å gjøre akvariet ditt til et vakkert og attraktivt sted.


Husk tilleggskjøp:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 2,5A, IP44 baderom

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac 78W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 3.25A, IP44 baderom
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 baderom
- Trådløs dimmer med fjernkontroll - RF trådløs, minnefunksjon, 12V/24V (96W / 192W)
- Smart Home dimmer - Timerfunksjon, Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 12V (48W), 24V (96W)
- 12V og 24V dimmer - 12V (96W), 24V (192W)

Mer informasjon

249,00 kr inkl. mva.

  • Kald
  • Ved tilkjøp

Sendes innen 1-2 dager


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
Kald hvit lysfarge7000K
DimbarJa
Lysstyrke1350 lumens
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk16w
Spenning24V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde7 mm.
Bredde1000 mm.
Dybde14 mm.