Rosenrød 8x16 Neon Flex LED
5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

8x16.neonflex.12V.5m.rose.red

Flott og praktisk 8x16 Neon Flex i Rosenrød til f.eks. fasader, skilt og trapper mm.

Stripen er IP67 og kan brukes ute.

Husk å kjøpe en 12v strømforsyning.
Prisen du ser er for en rull på 5 meter. Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie ved 12V.

Stripen kan kuttes for hver 2,5 cm ved markeringene.



Produktbeskrivelse:

Den rosenrøde 8x16 Neon Flex LED-stripen er en perfekt løsning for å skape et øyeblikkelig fargesprakende og stemningsfullt lysmiljø i hjemmet ditt eller på en festlig begivenhet. Med en total lengde på 5 meter, er denne LED-stripen ideell for å dekorere både innendørs og utendørs områder.

Med en effekt på 8 watt per meter, gir denne LED-stripen et sterkt, men energieffektivt lys, noe som betyr at den ikke bare bidrar til å spare strøm, men også har lang levetid. Denne stripeversjonen trenger en 12V strømforsyning for å fungere, så det er viktig å koble den til riktig spenning for optimal ytelse.

En annen flott funksjon ved denne LED-stripen er dens lysstyrke på 355 lumen per meter. Dette betyr at den gir et kraftig og klart lys som kan belyse et område på en effektiv måte. Den har også en imponerende lysfordeling med en spredning på 100 grader, som sikrer en jevn og jevn fordeling av lyset uten noen lysflekker eller mørke områder.

En spennende funksjon ved denne LED-stripen er muligheten til å dimme den. Dette gir deg full kontroll over lysstyrken og lar deg justere stemningen etter behov. Enten du ønsker å skape en avslappende og dempet atmosfære eller en livlig og energisk atmosfære, gir denne LED-stripen deg friheten til å tilpasse belysningen etter dine preferanser.

Når det gjelder dimensjonene, har denne LED-stripen målene 8 x 16 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere. Den kan enkelt festes på ønsket overflate ved hjelp av det integrerte klebemiddelet. Derfor kan du enkelt feste den på vegger, tak, gulv, møbler eller andre områder for å skape en imponerende effekt.

IP67-ratingen til denne LED-stripen betyr at den er vannbestandig og trygg å bruke utendørs eller på steder med høy luftfuktighet. Vær oppmerksom på at den ikke kan være under vann i lengre tid, da den ikke er vanntett.

Sammenfattende er den rosenrøde 8x16 Neon Flex LED-stripen en imponerende belysning som kan forvandle ethvert rom eller utendørsområde til et levende og stemningsfullt sted. Med dens energieffektivitet, høye lysstyrke og mulighet til å dimme, er den et ideelt valg for de som ønsker å skape en spesiell atmosfære i sitt eget hjem eller på en begivenhet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 baderom
- PVC profil 8x16 til LED Neonflex - 1 meter, klar

Mer informasjon

389,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarJa
Lysstyrke355 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC