V-Tac 3,2W LED pære
Samsung LED chip, 12V, G4V-Tac 3,2W LED pære er den perfekte erstatningen for den tradisjonelle G4 pæren på 30W. Med en effekt på bare 3,2W, vil du kunne spare mye på strømregningen, samtidig som du bidrar til å redusere karbonavtrykket ditt. Pæren har en G4 fatning og må kobles til en 12V forsyning.


Med en lysstyrke på 385 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir V-Tac 3,2W LED pære en jevn fordeling av lyset, noe som er viktig for å sikre at hele rommet blir godt opplyst. Lyskvaliteten til pæren er også svært høy med en RA-verdi på 80-85, noe som betyr at den gir et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør den til et ideelt valg for de aller fleste behov.


V-Tac 3,2W LED pære er utstyrt med en Samsung LED-chip og leveres med en 5 års produsentgaranti. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


V-Tac 3,2W LED pære er også utformet med dimensjoner på 46,5 x Ø16 mm og er IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Med denne pæren kan du enkelt oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret ditt og nyte godt av den høye kvaliteten og de store besparelsene som den gir.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Lengde uten ben: 38 mm. V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

80,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke385 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3,2w
Erstatt30w
Spenning12V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
SokkelG4
Høyde46.5 mm.
Diameter16 mm.