V-Tac oppladbar 3i1 bordlampe
Hvit, IP20, touch dimbar, modell mini

VT-1073.white

Hvit oppladbar LED bordlampe til innendørs bruk fra V-Tac.

Dimmes via touch/berøring på toppen av lampen. Trykk kort for å tenne/slukke eller hold inne for å skru opp/ned lyset.

Opp til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers oppladningstid.

 3i1-bordlampen tilpasser seg humøret ditt med enkle fargetemperaturinnstillinger som spenner fra varmt gyllent til kjølig hvitt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt å ta med deg der du trenger.



Oppladbar 3i1 bordlampe fra V-Tac

Denne hvite bordlampen fra V-Tac er en allsidig og praktisk lyskilde som passer perfekt til alle slags behov. Den er utstyrt med flere funksjoner og har en kompakt og moderne design. Med modellnavnet mini tar den opp minimal plass på bordet, samtidig som den gir et klart og sterkt lys.

Lampen har en effekt på **3W** og gir en lysstyrke på **130 lumen**. Dette gir god nok belysning for arbeid, lesing eller generell opplysning av rommet. Lysspredningen er bred med 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset. På denne måten slipper du irriterende skygger eller mørke områder.

En av de mest fordelaktige funksjonene ved denne bordlampen er muligheten til å dimme lyset. Dette gir deg full kontroll over lysstyrken, slik at du kan tilpasse den etter behov. Uansett om du trenger et sterkt lys for å arbeide, eller et dempet lys for å skape en koselig stemning, kan du enkelt justere det med den berøringsfølsomme dimmeren.

Med dimensjoner på **295 x Ø105 mm** passer lampen perfekt på skrivebordet, nattbordet eller i stuen. Den tar ikke mye plass, men gir likevel nok lys til å oppfylle dine behov. Vær imidlertid oppmerksom på at denne lampen ikke er vanntett, siden den har en IP20-klassifisering. Derfor anbefales det ikke å bruke den i fuktige omgivelser eller utendørs.

Med V-Tac oppladbar 3i1 bordlampe får du en moderne og funksjonell lampe som vil passe perfekt i ethvert rom i hjemmet ditt. Enten du trenger ekstra belysning på kontoret, soverommet eller i stuen, vil denne lampen lyse opp tilværelsen din med sin praktiske og elegante design.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

538,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Lysfarge3 i 1
DimbarJa
Lysstyrke130 lumens
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk3w
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
Dimensjoner
Høyde295 mm.
Diameter105 mm.