LEDlife 30W dimbar strømforsyning
24V DC, 1,25A, IP20 innendørs

LL-TD30-24

Dimbar.
24V DC 5W - 30W.
Input: 230V.
Perfekt til 24V LED-strips.Egenskaper ved LEDlife 30W dimbar strømforsyning, 24V DC, 1,25A, IP20 innendørs

LEDlife 30W dimbar strømforsyning er et allsidig produkt spesielt designet for LED-belysning. Med en effekt på 30W gir den pålitelig og stabil strømtilførsel til dine LED-lys.

Denne strømforsyningen krever en tilkobling til 230V strømforsyning, og har en utgangsspenning på 24V DC. Dette gjør den kompatibel med en rekke LED-belysningsprodukter.

En av de viktige funksjonene er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette gjør den ideell for omgivelser der du ønsker å ha kontroll over belysningen, som for eksempel i stuer, soverom og kontorer.

Med en produsentgaranti på 3 år kan du være trygg på kvaliteten og påliteligheten til LEDlife 30W dimbar strømforsyning.

En annen fordel ved denne strømforsyningen er at den er flicker free, eller flimrerfri. Dette betyr at den ikke avgir irriterende flimring som kan være plagsomt for mennesker og dyr. Den er også egnet for bruk i sammenheng med foto- og videoopptak, da flimring kan forstyrre bildene eller opptakene.

Med dimensjoner på 40 x 22 x 107 mm er denne strømforsyningen kompakt og plassbesparende. Den er enkel å installere og kan monteres hvor som helst der det er behov for LED-belysning.

Det er viktig å merke seg at denne strømforsyningen har IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Den er derfor kun egnet for bruk innendørs og bør ikke utsettes for fuktighet eller vann.

Samlet sett er LEDlife 30W dimbar strømforsyning en pålitelig og allsidig løsning for ditt LED-belysningssystem. Med sin dimbarhet, flicker free-funksjon og produsentgaranti gir den deg fleksibilitet og trygghet for optimal belysning.

Mer informasjon

335,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde22 mm.
Bredde40 mm.
Dybde107 mm.