4W LED innsats
Ø11 cm, erstatt sirkelrør og kompaktrør

LED-innsats.
Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv.
Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver.
Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Introduserer 4W LED innsats - en banebrytende nyhet innen belysningsteknologi som erstatter 15W. Denne lille men kraftige enheten gir deg muligheten til å oppgradere belysningen din uten å øke strømregningen din. Ved å koble den til en 230V forsyning, vil du oppleve en lysstyrke på 270 lumen. Med en høy lysspredning på 120 grader vil lyset være jevnt fordelt og gi deg en optimal belysning i ethvert rom.


Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, vil du oppleve et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og det vil bidra til å skape en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt.


En annen viktig funksjon som skiller 4W LED innsats fra andre belysningsalternativer er at den er flicker free eller flimrerfri. Dette betyr at den er egnet for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. Den er også ideell for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, der flimmer kan ødelegge hele opptaket.


Med en dimensjon på Ø110 mm, vil 4W LED innsats enkelt passe inn i enhver lampe eller armatur. Men det er viktig å merke seg at den har en IP20-klassifisering og derfor ikke er vannbestandig. Det er viktig å ta hensyn til dette når du velger hvor du vil installere enheten.


Sammenfattet er 4W LED innsats et innovativt produkt som vil gi deg en overlegen belysning i hjemmet ditt. Med sin kraftige lysstyrke, høy lyskvalitet og flimrerfrie teknologi, vil du oppleve en eksepsjonell belysning som vil forbedre kvaliteten på livet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

124,00 kr inkl. mva.

111,60 kr  ved kjøp av 10+

  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke270 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt15w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Diameter110 mm.