4W LED innsats
Ø11 cm, erstatt sirkelrør og kompaktrør

LED-innsats.
Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d mv.
Må kobles til direkte til 230V via medfølgende driver.
Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.Produktbeskrivelse

Denne 4W LED innsatsen er en utmerket erstatning for både sirkelrør og kompaktrør med en lysstyrke på 270 lumen. Denne energieffektive innsatsen erstatter en 15W lyskilde, noe som resulterer i betydelige energibesparelser.

For å koble til denne innsatsen, trenger du en 230V strømforsyning. Med en høy lysspredning på 120 grader, gir denne innsatsen en jevn fordeling av lyset. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, sikrer innsatsen et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov.

En av de fordelaktige egenskapene ved denne innsatsen er at den er flicker free, noe som betyr at den ikke flimrer. Dette gjør den ideell for personer og dyr som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.

Innsatsen kommer i en varm hvit (3000K) fargetone. Denne varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig stemning. Innsatsen har en diameter på 110 mm.

Det er viktig å merke seg at denne innsatsen har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Den bør derfor brukes inne i tørre omgivelser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

124,00 kr inkl. mva.

111,60 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke270 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt15w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Diameter110 mm.