Gul 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.yellow

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i gul til f.eks. fasader, skilte og trapper m.v.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, hvis du bestiller 20 stk., så klipper vi et samlet stykke på 20 meter til deg.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet tas i bruk.
Introduserer "Gul 8x16 Neon Flex LED".


Å skape den perfekte belysningen i ethvert rom kan være en utfordring. Men med vår "Gul 8x16 Neon Flex LED" er det nå enklere enn noensinne å skape en unik atmosfære og belysning som vil vare lenge. Med en kraftig LED-stripe som gir en imponerende lysstyrke på 550 lumen per meter, er denne LED-stripen en av de beste på markedet.


Effektiv og fleksibel.


Denne LED-stripen bruker kun 8 watt per meter, noe som gjør den svært energieffektiv. I tillegg kan den enkelt tilkobles en 230V forsyning, noe som gjør installasjonen rask og enkel. Den har også dimmefunksjoner, noe som gir deg full kontroll over lysstyrken, og gjør det mulig å skape ulike stemninger i rommet.


Designet for å vare.


Med dimensjoner på 8 x 16 mm, er denne LED-stripen liten og nett, og passer perfekt til ethvert interiørdesign. Den har også en høy lysspredning på 100 grader, som gir en jevn fordeling av lyset, og skaper en behagelig atmosfære. LED-stripen er også IP67-klassifisert, noe som gjør den vannbestandig, men den bør ikke være under vann i lengre tid. For å sikre at skjøtene er tette og sikre, må de forsegles med klar silikon.


Oppsummering.


Med "Gul 8x16 Neon Flex LED" kan du skape en belysning som passer perfekt til ethvert rom. Den er energieffektiv, lett å installere, og har dimmefunksjoner som gir deg full kontroll over lysstyrken. Med en imponerende lysstyrke på 550 lumen per meter og en jevn fordeling av lyset, vil denne LED-stripen gi deg den perfekte belysningen til enhver tid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 montasjeklip

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

120,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGul
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC