Gul 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.yellow

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i gul til f.eks. fasader, skilte og trapper m.v.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, hvis du bestiller 20 stk., så klipper vi et samlet stykke på 20 meter til deg.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet tas i bruk.
Produktbeskrivelse

Denne Neon Flex LED-stripen i gul farge er et strålende belysningsalternativ med en kraftig lysstyrke på 8W per meter. Den er spesielt egnet for utendørs bruk takket være sin IP67-vurdering, noe som gir god beskyttelse mot vanninntrengning.

Denne fleksible LED-stripen har dimensjoner på 8 x 16 mm, noe som gjør den enkel å plassere og installere på forskjellige overflater. Den krever en 230V strømtilførsel for å fungere, og kan også dimmes for å tilpasse lysnivået etter behov.

Med en lysstyrke på 550 lumen per meter og en bred lysspredning på 100 grader, gir denne LED-stripen en jevn fordeling av lyset, noe som skaper en behagelig atmosfære og effektiv belysning. Det er viktig å merke seg at skjøtene på LED-stripen må forsegles med klar silikon for å opprettholde tettheten og beskytte mot fuktighet.

Vær oppmerksom på at selv om denne LED-stripen har en vannbestandig konstruksjon, bør den ikke være nedsenket under vann i lengre tid. Den er ideell for utendørs bruk på steder som terrasser, hager, fasader og andre områder som krever en strålende og holdbar belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 montasjeklip

Mer informasjon

128,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGul
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC