Gul 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.yellow

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i gul til f.eks. fasader, skilte og trapper m.v.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, hvis du bestiller 20 stk., så klipper vi et samlet stykke på 20 meter til deg.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet tas i bruk.

MERK: 230V LED striper bør ikke brukes til basseng og bad. Her anbefaler vi løsning med 24V

 Produktbeskrivelse

Dette fleksible LED-stripen er farget i en vakker gul nyanse og er ideell for å skape en levende og iøynefallende belysning i ulike applikasjoner. Den har en effektfaktor på 8W per meter og er egnet for drift med en 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 400 lumen per meter og en bred lysspredning på 100 grader, sikrer denne LED-stripen en jevn fordeling av lys. Dette gjør den ideell for bruk både innendørs og utendørs, der du ønsker å skape en behagelig og godt opplyst atmosfære.

En praktisk funksjon er dens dimming-mulighet, som gir deg full kontroll over lysstyrken etter behov. Dette gjør det enkelt å tilpasse lyset til ulike situasjoner og preferanser.

Denne LED-stripen har også en robust konstruksjon og et IP67-klassifisert beskyttelsesnivå. Dette betyr at den er vannbestandig og kan brukes utendørs, men den bør ikke bli nedsenket i vann i lengre perioder.

For å sikre at tilkoblingspunktene er tette, anbefales det å forsegle skjøtene med klar silikon. Dette bidrar til å opprettholde vannmotstand og forhindrer fuktighet i å komme inn i systemet.

Med dimensjonene 8 x 16 mm er denne LED-stripen både kompakt og fleksibel, noe som gjør den enkel å installere og tilpasse til ulike områder og overflater.

Enten du trenger en belysningsløsning til din hage, balkong, butikk, restaurant eller annen applikasjon, vil denne gul 8x16 Neon Flex LED-stripen på 8W per meter være et utmerket valg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 monteringsklips

Mer informasjon

122,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGul
DimbarJa
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC