Spectrum SHIFT lysskinne 17W
Hvit, RA90, 60 cm

sp.WLD+40038

Spectrum SHIFT lysskinne 17W er det perfekte valget for å skape god grunnbelysning i ethvert rom. Skinnen har et nordisk og minimalistisk design og sitter på toppen av SHIFT-skinnen.

  • RA90-kvalitet sikrer høy fargegjengivelse og gjør fargene mer levende
  • 100 graders lysvinkel sikrer en bred og jevn spredning av lyset
  • Easy click-funksjonen gjør det både enkelt å feste og flytte bybanen etter behov

Med Spectrum SHIFT lysskinne 17W får du ikke bare et stilig design, men også en praktisk og fleksibel belysningsløsning for ethvert rom.



Hva er SHIFT?

SHIFT-serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem som tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Et bredt utvalg av lamper og belysning kan enkelt klikkes på og flyttes langs skinnen, noe som gir deg ubegrensede muligheter.

Les mer om SHIFT - se hele katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien er definisjonen på funksjonalitet og allsidighet. Det fleksible designet gjør at du enkelt kan justere belysningen for å passe til ulike arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt.

Får du mange gjester og trenger å flytte spisebordet ditt? Med et SHIFT-system kan du enkelt flytte lampen over spisebordet også. Trenger du mer konsentrert lys til et prosjekt? Med SHIFT kan du for eksempel enkelt bytte din pendellampe ut med en spot.

Hele SHIFT-serien er tilgjengelig i sort eller hvitt og har et lekkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt inn i alle hjem. Det brede utvalget av lamper og belysning sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Effekt: 17W.

Må kobles til 48V forsyning.

Lysstyrke på 1800 lumen med en høy lysspredning på 100 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset.

Ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig til og med for de mest krevende situasjonene.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet sikrer man en lang og sikker drift på opptil 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet har også en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, noe som forventes å gi produktet en lang levetid.

Dimensjoner: 23 x 602 x 42 mm.

IP20 - Ikke vannbestandig.

Med integrert lyskilde.

Mer informasjon

527,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke1800 lumens
Spredning100 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk17w
Spenning48V
Dimensjoner
Høyde602 mm.
Bredde23 mm.
Dybde42 mm.
MaterialeAl+PC