Spectrum SHIFT lysskinne 22W
Svart, RA90, 90 cm

sp.WLD+40010

Spectrum SHIFT lysskinne 22W er det perfekte valget for å skape god grunnbelysning i ethvert rom. Skinnen har et nordisk og minimalistisk design og sitter på toppen av SHIFT-skinnen.

  • RA90-kvalitet sikrer høy fargegjengivelse og gjør fargene mer levende
  • 100 graders lysvinkel sikrer en bred og jevn spredning av lyset
  • Easy click-funksjonen gjør det både enkelt å feste og flytte bybanen etter behov

Med Spectrum SHIFT lysskinne 22W får du ikke bare et stilig design, men også en praktisk og fleksibel belysningsløsning for ethvert rom.



Hva er SHIFT?

SHIFT-serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem som tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Et bredt utvalg av lamper og belysning kan enkelt klikkes på og flyttes langs skinnen, noe som gir deg ubegrensede muligheter.

Les mer om SHIFT - se hele katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien er definisjonen på funksjonalitet og allsidighet. Det fleksible designet gjør at du enkelt kan justere belysningen for å passe til ulike arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt.

Får du mange gjester og trenger å flytte spisebordet ditt? Med et SHIFT-system kan du enkelt flytte lampen over spisebordet også. Trenger du mer konsentrert lys til et prosjekt? Med SHIFT kan du for eksempel enkelt bytte din pendellampe ut med en spot.

Hele SHIFT-serien er tilgjengelig i sort eller hvitt og har et lekkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt inn i alle hjem. Det brede utvalget av lamper og belysning sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Spectrum SHIFT lysskinne er en kraftig og stilfull lyskilde med mange imponerende egenskaper. Denne lysskinnen har en effekt på 22W og krever en 48V forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på hele 2300 lumen og en spredning på 100 grader, gir den en jevn og bred distribusjon av lys.

Det som virkelig skiller denne lysskinnen fra andre er dens ekstraordinære lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette betyr at den er i stand til å produsere et levende og naturlig lys som fremhever alle farger på en vakker og sprudlende måte. Med denne høye lyskvaliteten er den ideell selv for de mest krevende situasjoner.

For å sikre lang og pålitelig drift, bruker denne lysskinnen LED-er av høyeste kvalitet. Den kan forventes å vare opp til 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid. I tillegg er den utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver samt effektiv kjøling, noe som øker dens levetid ytterligere.

Med dimensjoner på 23 x 902 x 42 mm, kan denne lysskinnen enkelt passe inn i forskjellige omgivelser. Vær imidlertid oppmerksom på at den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett og egner seg ikke for bruk i våte områder.

En annen fordel med denne lysskinnen er at den har en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enklere og mer praktisk.

Mer informasjon

760,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke2300 lumens
Spredning100 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk22w
Spenning48V
Dimensjoner
Høyde902 mm.
Bredde23 mm.
Dybde42 mm.
MaterialeAl+PC