60W Strømforsyning
12v DC, 5A, IP67 vandtæt, Ultra slim

power.60W.12V.slim.wp

Ekstremt tynn strømforsyning

Fungerer fra 2 Watt til 60 Watt forbruk .

Perfekt for 12v LED -pærer, spots og strips.

 





Produktbeskrivelse - 60W Strømforsyning, 12v DC, 5A, IP67 vandtæt, Ultra slim

Denne 60W strømforsyningen er spesielt designet for å gi pålitelig strømtilførsel til LED-belysningssystemer. Den kan kobles direkte til en 230V strømkilde og leverer en utgangsspenning på 12V DC. Med en strømstyrke på 5A er den i stand til å drive flere LED-lys effektivt.

En av de fremragende egenskapene ved denne strømforsyningen er dens slanke og kompakte design. Med dimensjonene 20 x 15 x 310 mm tar den opp minimal plass og er enkel å montere. Den kan enkelt plasseres bak LED-lys eller integreres i forskjellige belysningsprosjekter uten å være i veien.

Strømforsyningen er også IP67-vanntett, noe som betyr at den er beskyttet mot vanninntrengning. Dette gjør den ideell for bruk i utendørs- eller fuktige miljøer. Den tåler vannsprut og regn, men bør ikke være under vann i lengre perioder.

Med en effekt på 60W kan denne strømforsyningen håndtere et bredt spekter av LED-lysinstallasjoner. Den leverer stabil og jevn strøm, noe som bidrar til en pålitelig belysning. Den kan brukes til både små og store prosjekter, og er spesielt egnet for innendørs- og utendørsbelysning, displaybelysning, reklameskilt og mer.

For å sikre lang levetid og pålitelig drift er strømforsyningen laget av holdbare materialer av høy kvalitet. Den har også innebygd beskyttelse mot kortslutning, overstrøm og overoppheting for å beskytte både lyssystemet og strømforsyningen selv.

Oppgrader belysningssystemet ditt med denne 60W strømforsyningen som gir pålitelig strømtilførsel, enkel installasjon og holdbarhet. Det ultra slimme designet gjør den ideell for prosjekter der plass er begrenset. Med dens IP67-vanntette egenskaper kan den også brukes i utendørs- og fuktige miljøer uten bekymringer.

Mer informasjon

206,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde15 mm.
Bredde20 mm.
Dybde310 mm.