V-Tac 78W strømforsyning til LED strips
12V DC, 6.5A, IP44 baderom

VT-23079.12V

12V / 6,5A strømforsyning.

78W.

Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc.
Effektiv strømforsyning for LED-strips til baderom

Denne V-Tac 78W strømforsyningen er spesialdesignet for å kunne levere strøm til LED-strips og er ideell for bruk på baderom. Med et effektoutput på 78W er denne strømforsyningen kraftig nok til å drive dine LED-strips med høy kvalitet og effektivitet.

Strømforsyningen krever en tilkobling til en vanlig 230V strømkilde og gir et output på 12V DC. Den er spesifikt designet for å være kompatibel med LED-belysning, og garanterer en jevn og pålitelig strømforsyning til dine strips.

Med dimensjoner på 120 x 33 x 55 mm er denne strømforsyningen kompakt og enkel å montere. Den tar minimalt med plass og kan diskret plasseres bak møbler eller skjult i taket. Dette gjør det enkelt å integrere den i ethvert baderomsdesign.

En viktig funksjon ved denne strømforsyningen er dens IP44-klassifisering. Dette betyr at den er motstandsdyktig mot fuktig luft og vannsprut på fronten. Det gjør den egnet for baderom hvor det kan være høy luftfuktighet. Du kan være trygg på at denne strømforsyningen vil fortsette å fungere pålitelig selv under slike forhold.

Denne strømforsyningen er din ultimate løsning for å drive LED-strips på baderommet ditt. Med dens kraftige effektoutput, kompakte størrelse og IP44-klassifisering, kan du være sikker på at dine LED-strips blir levert med jevn og pålitelig strøm til enhver tid.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

221,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk78w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde33 mm.
Bredde120 mm.
Dybde55 mm.
MaterialeABS Plast