LEDlife 60W strømforsyning
12V DC, 5A, flicker free, IP20 innendørs

LL-SS60-12


12V DC 5W - 60W.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED-strips.

Designet till LED og funksjonaliteten kan ikke garanteres til for eksempelvis motorer etc.Effektiv LEDlife strømforsyning for LED belysning

LEDlife 60W strømforsyning er en pålitelig og kraftig enhet som er designet spesielt for bruk med LED belysningssystemer. Med en effekt på 60W er dette en strømforsyning som gir nok kraft til å drive flere LED-lys samtidig.

Denne strømforsyningen kobles til en standard 230V strømforsyning og leverer sikker og stabil 12V DC-strøm til dine LED-lys. Den er ideell for bruk innendørs og gir en pålitelig og jevn strømforsyning til dine belysningsinstallasjoner.

En av de viktigste egenskapene til LEDlife strømforsyningen er dens flicker free-funksjon. Dette betyr at den gir jevn og stabil strøm uten flimring. Dette er spesielt gunstig for de som er følsomme for flimmer, og for profesjonelle fotografer og videografer som trenger en pålitelig strømforsyning uten flimmer til sine opptak.

LEDlife 60W strømforsyning kommer med en tre års produsentgaranti, noe som gir deg ekstra trygghet og forsikring om at produktet er av høy kvalitet og pålitelig. Den har også et kompakt design med dimensjoner på 63 x 22 x 185 mm, noe som gjør den enkel å installere og plassere uten å ta opp for mye plass.

Det er viktig å merke seg at denne strømforsyningen kun er egnet for bruk innendørs. Den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett og ikke bør brukes utendørs eller i våte omgivelser.

Med LEDlife 60W strømforsyning kan du være trygg på å få den kraften og stabiliteten du trenger for dine LED belysningssystemer. Den flicker free-funksjonen gjør den ideell for de som er følsomme for flimmer, samt for profesjonelle fotografer og videografer som krever en pålitelig strømforsyning uten flimmer til sine opptak. Kjøp LEDlife 60W strømforsyning i dag og opplev fordelene med en pålitelig og kraftig strømforsyning for dine LED-lys.

Mer informasjon

258,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde22 mm.
Bredde63 mm.
Dybde185 mm.