LEDlife 60W strømforsyning
12V DC, 5A, flicker free, IP20 innendørs

LL-SS60-12


12V DC 5W - 60W.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED-strips.Introduser LEDlife 60W strømforsyning - en pålitelig og effektiv måte å drive LED belysning på. Med en effekt på 60W, er denne strømforsyningen designet for å gi et stabilt og pålitelig strømtilførsel til dine LED-lys. Den krever en enkel tilkobling til en 230V strømkilde og leverer en jevn 12V utgangsspenning som er spesielt designet for LED belysning.


Med en produsentgaranti på 3 år, kan du være trygg på at denne strømforsyningen er av høy kvalitet og vil fungere problemfritt i lang tid. Men det er ikke bare påliteligheten som gjør LEDlife 60W strømforsyning til et godt valg - den er også flicker-free, noe som gjør den ideell for mennesker og dyr som er følsomme for flimring. Dette gjør den også til et utmerket valg for foto- og videoopptak, der flimring kan føre til uønskede resultater.


Med dimensjoner på 63 x 22 x 185 mm, er denne strømforsyningen kompakt og enkel å plassere. Men vær oppmerksom på at den ikke er vanntett og har en IP20 rating. Dette betyr at den ikke er egnet for bruk i fuktige områder eller utendørs.


Alt i alt er LEDlife 60W strømforsyning en pålitelig, flicker-free og effektiv måte å drive dine LED-lys på. Med sin produsentgaranti på 3 år og kompakte design, er det en perfekt match for en rekke ulike bruksområder.

Mer informasjon

251,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde22 mm.
Bredde63 mm.
Dybde185 mm.