S-D LED Strips Tilkobling 8mm

sp.WOJ+00799



Produktbeskrivelse

S-D LED Strips Tilkobling 8mm er en allsidig og energieffektiv belysningsløsning som kan brukes i en rekke forskjellige applikasjoner. Disse LED stripene er designet for å gi deg et høyt lysutbytte og en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85 som sikrer naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte.

En av fordelene med disse LED stripene er at de kan kobles direkte til en 12V strømkilde, noe som gjør installasjonen enkel og praktisk. Du trenger ikke å bekymre deg for kompliserte tilkoblinger eller ekstra utstyr. Du kan bare koble dem til og nyte det flotte lyset de gir.

En annen flott funksjon med disse LED stripene er at de kan dimmes, slik at du kan tilpasse lysnivået etter behov og skape den perfekte stemningen i rommet. Enten du trenger sterkt lys for arbeid eller en myk belysning for avslapning, kan disse LED stripene tilpasses for å passe dine preferanser.

Uansett om du ønsker å bruke disse LED stripene for generell belysning, dekorativ belysning eller noe annet formål, så vil du bli imponert over den høye kvaliteten og allsidigheten de tilbyr. Med sin slanke design og enkel installasjon kan du raskt og enkelt oppgradere belysningen i hjemmet ditt eller på kontoret.

S-D LED Strips Tilkobling 8mm er både praktiske og estetisk tiltalende, og vil garantert gi deg et flott resultat uansett hvordan du velger å bruke dem. Utforsk de mange mulighetene og skap et lysmiljø som passer akkurat dine behov og ønsker.


Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

11,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
DimbarJa
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Spenning12V
Dimensjoner