3-pak 4W LED pære
230V, G9, dæmpbar
Produktbeskrivelse:

Denne 3-pakningen med 4W LED pærer er et kraftig og energieffektivt alternativ for belysning hjemme eller på kontoret. Pæren har en G9 fatning og kan kobles til en vanlig 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 380 lumen og en lysspredning på 270 grader, gir den en jevn fordeling av lys i rommet. Dette resulterer i en behagelig opplevelse og bidrar til å skape et lyst og åpent atmosfære.

Denne LED pæren har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Uansett om du bruker pæren til lesing, arbeid eller generell belysning, vil den levere lys av høy kvalitet som passer til de fleste behov.

En ekstra fordel med denne pæren er at den er dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter ditt behov og preferanse. Dette gir deg muligheten til å skape forskjellige atmosfærer og tilpasse belysningen i rommet etter ønske.

Pæren kommer med en produsentgaranti på 5 år, noe som gir deg trygghet og sikkerhet i ditt kjøp. Du kan være sikker på at du får et kvalitetsprodukt som vil vare lenge.

Fargetone på lyset:

Du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner for dette produktet. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. Nøytral hvit (4000K) gir et naturlig lys uten blå eller gule toner, som er ideelt for arbeidsmiljøet og gir en effektiv belysning. Kald hvit (6000K) gir et kaldt lys med et blåaktig skjær, som sjelden brukes i Skandinavia, men kan være populært i spesifikke bruksområder som lakkeringshaller og akvarier.

Med dimensjoner på 58 x 18 mm, har denne LED-pæren en kompakt størrelse som gjør den enkel å installere og passe i ulike lamper og armaturer. Du kan enkelt erstatte eksisterende pærer med denne energieffektive LED-varianten og nyte godt av lavere energikostnader og lang levetid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

294,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Lysstyrke380 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG9
Bredde58 mm.
Dybde18 mm.