V-Tac 3W Solar vegglampe LED
Svart, sensor, IP65

V-Tac 3W LED Solar vegglampe er den perfekte løsningen for utendørs belysning. Den har en fin sort finish og er utstyrt med en sensor med radius på 6 meter, som sørger for at lampen tennes automatisk når det er bevegelse i nærheten. Lampen har også to forskjellige lysvarianter. Med sin IP65-klassifisering er den vanntett og egnet for utendørs bruk i all slags vær. Det beste er at det er solcelledrevet, så det er energieffektivt og miljøvennlig. Etter bare 5 timers lading kan lampen lyse i minimum 50 timer. Gjør utendørsbelysningen din smartere og mer energieffektiv med V-Tac 3W LED Solar vegglampe.

  • IP65-klassifisering sikrer at lampen er vanntett og egnet for utendørs bruk i all slags vær.
  • Sensor med en radius på 6 meter slår lampen på automatisk når det er bevegelse.
  • 2 forskjellige lysvarianter
  • Solcelledrevet, noe som gjør den energieffektiv og miljøvennlig.
  • Kan lyse i minimum 50 timer på kun 5 timers lading.



V-Tac 3W LED Solar vegglampe, Svart, sensor, IP65

Denne V-Tac 3W LED Solar vegglampen er et flott tillegg til utendørsområdet ditt. Den har en svart farge som gir en moderne og stilfull look, og er utstyrt med en sensor for enkel bruk. Lampen har en effekt på 3W og en lysstyrke på 350 lumen, som gir godt lys i området den brukes i.

Denne vegglampen er tilgjengelig i to forskjellige fargemuligheter: 3000K og 4000K, slik at du kan velge den som passer best til din innredning eller preferanse. Dimensjonene på lampen er 137.6 x 90.4 x 35.4 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere på veggen.

En viktig egenskap ved denne V-Tac vegglampen er dens IP65-sertifisering. Dette betyr at lampen er beskyttet mot vannsprut og regn, noe som gjør den ideell for utendørs bruk. Du kan trygt montere den i hagen, på terrassen eller på fasaden uten å bekymre deg for skader på grunn av været.

Lampen har en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en ekstra lyskilde. Du får alt du trenger i én pakke. Den solcelledrevne funksjonen gjør det enkelt å lade opp lampen i løpet av dagen slik at den kan lyse opp området om kvelden.

Med V-Tac 3W LED Solar vegglampe i svart kan du enkelt og effektivt bringe lys inn i utendørsområdet ditt. Lyset er kraftig nok til å lyse opp et større område, samtidig som lampen er kompakt og stilren. Med dens IP65-sertifisering kan du stole på at den tåler vær og vind. Invester i denne praktiske og moderne vegglampen i dag, og nyt godt av godt lys utendørs.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

318,00 kr inkl. mva.

254,40 kr inkl. mva.

  • 2-i-1

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke350 lumens
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Dimensjoner
Høyde90.4 mm.
Bredde137.6 mm.
Dybde35.4 mm.
MaterialeABS+PC