V-Tac 15W Solar flomlys LED
Svart, inkl. solcelle, fjernkontroll, innebygd batteri, IP65

V-Tac 15W LED Solar flomlys - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning for utendørs belysning. Denne lyskasteren inkluderer en solcelle og fjernkontroll og er designet for å tåle alle værforhold med sin IP65-klassifisering. Den har også en hendig timerfunksjon som lar deg stille den til å slå seg av automatisk etter en viss tidsperiode. Med en full ladetid på kun 4-6 timer kan denne projektoren gi 12 timer lys. Den kommer også med en 3 meter lang ledning som gir deg fleksibiliteten til å plassere den der du trenger den.

  • Inkluderer solcelle, fjernkontroll og innebygd batteri
  • IP65-klassifisering sikrer holdbarhet og motstand mot værforhold
  • Innebygd timerfunksjon gjør det mulig å slå av automatisk
  • Full lading på 4-6 timer gir 12 timer med lys
  • 3 meter lang ledning gir fleksibel plassering
Mål på solcellepanel: 350x235 mm
Mål på projektor: 235x180x55 mm



Data om produktet:

V-Tac 120W LED Solar flomlys er et svart flomlys som leveres med solcelle, fjernkontroll, innebygd batteri og har en IP65-sertifisering. Med en effekt på 15W er dette flomlyset energieffektivt og gir en lysstyrke på 1200 lumen. Den høye lysspredningen på 120 grader gir en jevn fordeling av lyset, som er ideelt for utendørs belysning.

Dette flomlyset har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset viser alle farger vakkert og genuint, slik at de opplyste objektene ser naturlige og levende ut. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste bruksområder og oppfyller kravene til et godt belysningsmiljø.

Fargetone på lyset

V-Tac 120W LED Solar flomlys er tilgjengelig i en nøytral hvit fargetone (4000K). Denne fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset har ingen blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste objekter ser helt naturlige ut.

Dimensjoner

Flomlyset har dimensjoner på 235 x 180 mm, noe som gjør det kompakt og enkelt å installere. Med en IP65-sertifisering kan det brukes utendørs og vil tåle vannsprut og regn. Den integrerte lyskilden gjør at det er enkelt å installere og bruke.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

1 055,00 kr inkl. mva.

844,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde180 mm.
Bredde235 mm.
MaterialeAluminium