Ny Shift Beam Skinne Lys Ø28x400x75mm 12W - 150° Sort CCT/Demp Spectrum

Shift Beam Skinne Lys Ø28x400x75mm 12W
150° Sort CCT/Demp



Effektiv og stilrent Shift Beam Skinne Lys

Effekt: 12W. Dette stilige og moderne Skinne Lyset er designet for å gi fantastisk lyskvalitet med minimal energiforbruk. Med en lysstyrke på 950 lumen og en bred lysspredning på 150 grader, kan dette lyset skape en jevn og behagelig belysning i ethvert rom.

LED-kvalitet: Denne Skinne Lyset har en ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette betyr at lyset gjengir farger på en naturlig og levende måte, og er egnet selv for de mest krevende situasjoner der fargegjengivelse er viktig.

Dimbar: Dette Skinne Lyset kan dimmes via Smart Home-systemer, noe som gir deg muligheten til å justere lysnivået etter behov og stemning. Vennligst merk at det ikke kan dimmes ved hjelp av en vanlig veggdimmer.

Lang levetid: Ved å bruke LED av høyeste kvalitet og en pålitelig driver, kan dette Skinne Lyset forventes å vare opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Med en god kjøling vil produktet ha en lang og pålitelig driftstid.

Dimensjoner: 400 x 28 x 75 mm. Den slanke og elegante designen gjør at dette lyset passer perfekt inn i ethvert moderne interiør.

Garanti: Dette produktet kommer med en 5 års produsent garanti, slik at du kan føle deg trygg på at du har et pålitelig og holdbart produkt.

IP20: Vennligst merk at dette Skinne Lyset er ikke vannbestandig, og derfor bør installeres innendørs eller i tørre omgivelser.

Integrert lyskilde: Dette Skinne Lyset leveres med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke med det samme.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

837,00 kr inkl. mva.

  • CCT (Varm til Kald Hvit)
  • Via Smart Home

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Lysstyrke950 lumens
Spredning150 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning48V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde28 mm.
Bredde400 mm.
Dybde75 mm.