Ny SYSTEM shift smart - Hangit, nedhengt, skinne, lys, Ø40x297 (900mm kabel), 12W, 25°, hvit, CCT/Dim Spectrum

SYSTEM shift smart
Hangit, nedhengt, skinne, lys, Ø40x297 (900mm kabel), 12W, 25°, hvit, CCT/Dim



Effektiv belysning med SYSTEM shift smart Hangit

Som en del av SYSTEM shift smart-serien er Hangit et nedhengt skinne lys som tilbyr imponerende funksjoner og lyskvalitet. Med en effekt på 12W, er dette lyset ideelt for å skape en behagelig atmosfære i ethvert rom.

Med en lysstyrke på 800 lumen og et fokusert lys på 25 grader, sikrer Hangit et kontrollert lys som er perfekt for å belyse spesifikke områder eller objekter. Den ekstra høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 90-95 sørger for at alle farger vises vakkert og naturlig, selv i de mest krevende situasjoner.

Dette lyset er enkelt å installere og må kobles til en 48V forsyning for å fungere optimalt. Du kan også enkelt justere lysstyrken ved å dimme lyset via en kompatibel smart home-styring. Vær oppmerksom på at det ikke er kompatibelt med vanlige veggdimmere.

Med 5 års produsent garanti kan du være trygg på kvaliteten og holdbarheten til dette produktet. Takket være LED av høyeste kvalitet, kan Hangit forventes å ha en lang og pålitelig levetid på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke over tid.

Med dimensjoner på 297 x 40 mm og en IP20 vurdering, er Hangit perfekt for innendørs bruk og ikke egnet for våte eller fuktige områder. Produktet kommer med en integrert lyskilde som gjør det enkelt å installere og bruke.

Nyt den effektive og pålitelige belysningen av SYSTEM shift smart Hangit, og skap en stemningsfull atmosfære i ethvert rom med dette imponerende lyset.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

1 046,00 kr inkl. mva.

  • CCT (Varm til Kald Hvit)
  • Via Smart Home

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Lysstyrke800 lumens
Spredning25 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning48V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Bredde297 mm.
Dybde40 mm.