Ny SYSTEM SHIFT Smarte nett M Skinne Lys 303mm 17W 35° Svart CCT/Dimming Spectrum

SYSTEM SHIFT Smarte nett M Skinne Lys 303mm 17W 35° Svart CCT/Dimming



Produktbeskrivelse

Dette smarte nett Skinne Lyset fra SYSTEM SHIFT er et innovativt og kraftig belysningsalternativ som passer perfekt for en rekke bruksområder. Med en effekt på 17W og en lysstyrke på 850 lumen, gir dette skinne lyset et kraftig og fokusert lys med en vinkel på 35°, noe som sikrer en kontrollert og effektiv belysning.

En av de mest imponerende egenskapene ved dette skinne lyset er den ekstra høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 90-95. Dette betyr at lyset produserer et levende og naturlig lys som viser alle farger klart og nøyaktig, noe som gjør det egnet selv for de mest krevende situasjonene.

Produktet er dimbart via Smart Home teknologi, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov. Merk at det ikke er mulig å dimme lyset via en vanlig veggbryter.

Med en 5 års produsentgaranti kan du være trygg på at dette skinne lyset er av høy kvalitet og vil fungere pålitelig over lang tid. Med LED av beste kvalitet og en pålitelig driver, kan produktet forventes å ha en levetid på opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke.

Dette skinne lyset har en slank design med dimensjoner på 330 x 23 x 42 mm og er enkel å installere. Det er viktig å merke seg at produktet har en IP20 vurdering, noe som betyr at det ikke er vanntett og først og fremst egnet for innendørs bruk.

Samlet sett tilbyr SYSTEM SHIFT Smarte nett Skinne Lys et intelligent og pålitelig belysningsalternativ med den beste lyskvaliteten og lang levetid. Perfekt for både hjemmebruk og profesjonelle bruksområder.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

1 088,00 kr inkl. mva.

  • CCT (Varm til Kald Hvit)
  • Via Smart Home

Sendes innen 74-76 dager


Dataark

Lys
Lysstyrke850 lumens
Spredning40 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk17w
Spenning48V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde23 mm.
Bredde330 mm.
Dybde42 mm.