Spectrum SHIFT Grid 22W
Svart, RA90, 40 cm, UGR19

sp.WLD+40013

Spectrum SHIFT Grid 22W er den perfekte løsningen når du trenger effektiv og stilig belysning i hjemmet eller kontoret. Med sitt nordiske design passer den perfekt inn i enhver innredning.

  • Med sin rutenettbelysning og en strålevinkel på 35 grader gir den presis og fokusert belysning.
  • Den kan enkelt monteres i SHIFT-systemet og klikkes enkelt inn i skinnen, noe som gjør det enkelt å justere belysningen etter behov.
  • Med en høy fargegjengivelseskvalitet (RA90) sørger den for at fargene fremstår naturlige og levende.
  • Den har lav gjenskinn (UGR19), noe som betyr at den ikke plager øynene og skaper et hyggelig arbeids- eller bomiljø.
  • Med sin lette og fleksible konstruksjon er den lett å flytte og kan brukes i ulike rom eller områder etter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 22W får du belysning som kombinerer funksjonalitet, estetikk og brukervennlighet på best mulig måte.




Hva er SHIFT?

SHIFT-serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem som tilbyr den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet. Et bredt utvalg av lamper og belysning kan enkelt klikkes på og flyttes langs skinnen, noe som gir deg ubegrensede muligheter.

Les mer om SHIFT - se hele katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien er definisjonen på funksjonalitet og allsidighet. Det fleksible designet gjør at du enkelt kan justere belysningen for å passe til ulike arrangementer og aktiviteter i hjemmet ditt.

Får du mange gjester og trenger å flytte spisebordet ditt? Med et SHIFT-system kan du enkelt flytte lampen over spisebordet også. Trenger du mer konsentrert lys til et prosjekt? Med SHIFT kan du for eksempel enkelt bytte din pendellampe ut med en spot.

Hele SHIFT-serien er tilgjengelig i sort eller hvitt og har et lekkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt inn i alle hjem. Det brede utvalget av lamper og belysning sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert behov.


Produktbeskrivelse:

Effekten på 22W og må kobles til en 48V strømforsyning. Spectrum SHIFT lysskinne 22W i svart har en lysstyrke på 2250 lumen og et fokusert lys med en spredningsvinkel på 35 grader, noe som sikrer kontrollert belysning.

Den ekstra høye lyskvaliteten med en RA-verdi på mellom 90-95 garanterer levende og naturlig lys som viser alle farger klart og sprudlende. Lyskvaliteten oppfyller kravene selv i de mest krevende situasjoner.

Ved å benytte LED-lyskilder av høyeste kvalitet, sikrer produktet en lang og pålitelig drift på opptil 50 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, kan produktet forventes å ha lang levetid.

Produktets dimensjoner er 23 x 404 x 42 mm. Det må bemerkes at det har en IP20 klassifisering, noe som betyr at det ikke er vanntett.

Produktet leveres med integrert lyskilde, noe som innebærer at det ikke trengs ekstra lyskilde. Det er derfor klart til bruk rett ut av pakken.

Mer informasjon

731,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke2250 lumens
Spredning35 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk22w
Spenning48V
Dimensjoner
Høyde404 mm.
Bredde23 mm.
Dybde42 mm.
MaterialeAl+PC