12W/m RGBIC LED strip
5m, IP20, 60 LED pr. meter, 24V

IP20.60.RGBIC.24V

RGBIC LED stripe 24V.

Kan klippes for hver ca. 10 cm.

RGBIC stripe hvor det er mulig å sette stripen til å lyse forskjellige farger samtidig.

Via en RGBIC-kontroller kan stripen skape mange ulike effekter med fargeendringer, lys som går fra den ene enden til den andre og mye mer.

Det er tape på baksiden av stripen slik at den enkelt kan festes til horisontale flater. Limet bør suppleres dersom stripen skal brukes på porøse, ujevne eller suboptimale overflater. Hvis stripen skal henge opp ned og lyse ned, så bør limet også suppleres.



12W/m RGBIC LED stripe, 5m, IP20, 60 LED pr. meter, 24V

Denne 12W/meter LED-stripen er et fantastisk tillegg til ditt hjem eller kontor, og gir deg muligheten til å skape en fargerik og stemningsfull belysning. Med en lengde på 5 meter og 60 LED per meter, har du god fleksibilitet til å dekorere og belyse ethvert rom.

For å sikre optimal ytelse må denne LED-stripen kobles til en 24V strømforsyning. Dette sikrer stabilitet og pålitelig lyskvalitet for langvarig bruk.

Et flott kvalitetsaspekt ved denne LED-stripen er dens høye spredning på 120 grader. Dette betyr at lyset blir jevnt fordelt over et bredt område, og skaper en jevn og behagelig belysning.

Med dimensjoner på 10 mm, er denne LED-stripen slank og enkel å installere. Den kan enkelt monteres på forskjellige overflater takket være sin fleksibilitet.

Merk at denne LED-stripen har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vanntett. Denne versjonen er derfor ideell for bruk innendørs eller i tørre omgivelser.

Enten du ønsker å skape en fargerik atmosfære i stuen, eller ønsker funksjonell belysning på kontoret, er denne 12W/m RGBIC LED-stripen et flott valg. Den vil legge til et levende element til rommet ditt, samtidig som den gir et pålitelig og kraftig lys.


Husk tilleggskjøp:
- RGBIC WiFi kontroller med fjernkontroll - Wifi/Bluetooth

Populære tilleggskjøp:
- RGBIC kontroller med fjernkontroll - RF trådløs, 12V (144W), 24V (288W)
- RGBIC kontroller med fjernkontroll - RF trådløs, slim fjernbetjening

Mer informasjon

995,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning24V
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde10 mm.