Halo Design
DROPS Pendel Ø30 opal Glass / Alu.

hd.407931

Drops fra Halo Design, er en god klassisk pendel i opalfarget glass, som er produsert med kvalitet i Europa, nettopp for å kunne sikre de rene fine linjene denne pendelen besitter.
Med opal 2.
laminert glass får du en lampe i tidløst design, med design av Michael Waltersdorff, som enkelt vil gi hjemmet et preg av moderne stil.
Lyset kastes jevnt inn i rommet av denne typen glass.
Den har en standard stikkontakt som gir fritt spillerom for å kunne skape den mengden lys du ønsker.
I tillegg har de kunnet lage en fantastisk vakker overgang fra glasset til opphenget i børstet metall, for så å avslutte med prikken over i-en i form av en sort stoffkabel.
Her får du virkelig mye lampe for pengene, Drops finnes i størrelsene Ø17cm, Ø23cm, Ø30cm, samt i Ø38cm og også i flere modeller.



Elegant Belysning for Moderne Hjem

Forvandle hjemmet ditt med Halo Design, DROPS Pendel Ø30, en moderne pendellampe designet for stilfulle og koselige interiører. Denne elegante belysningsløsningen, laget av opalglass og aluminium, gir en subtil blanding av klassisk design og moderne funksjonalitet.

Høydepunkter

  • Maksimal effekt på 60W med E27 stor fatning.
  • Konstruert for 230V strømkilder.
  • Dimensjoner på 42 x Ø30 mm.
  • IP20 - Ikke vannbestandig, perfekt for bruk i tørre områder.

Elegant og Allsidig

Pendellampens minimalistiske design gjør den til et ideelt tillegg til stuer, spisestuer eller soverom. Den opale glasskjermen skaper en myk og behagelig lysfordeling, som enkelt tilfører en varm atmosfære til ethvert rom.

Fleksibel Belysningsløsning

Med en maksimal effekt på 60W og kompatibilitet med E27 stor fatning, gir denne lampen fleksibilitet ved valg av lyskilde. Velg mellom ulike lyskilder som LED, halogen, eller energisparende pærer for å tilpasse lysets intensitet og fargetemperatur etter behovene i hjemmet ditt.

Installasjon og Sikkerhet

Lampen må kobles til en 230V strømkilde, noe som gjør den til et praktisk valg for de fleste nordiske hjem. Med en IP20-klassifisering er lampen ikke vannbestandig, og bør derfor installeres i områder beskyttet mot fuktighet. Dette gjør den uegnet for utendørs bruk eller våtrom, men perfekt innendørs i tørre omgivelser.

Enkel Vedlikehold og Utskiftning

Vedlikehold av Halo Design, DROPS Pendel Ø30 er en enkel oppgave. Tørk av glasskjermen med en myk klut for å holde den fri for støv og smuss. Lyskilden kan enkelt byttes når det er nødvendig, takket være den lett tilgjengelige E27-fatningen.

Konklusjon

Oppgrader hjemmet ditt med denne stilfulle pendellampen som kombinerer form og funksjon på en sømløs måte. Enten du vil fremheve et spisebord eller skape en innbydende atmosfære i stuen, er Halo Design, DROPS Pendel Ø30 den perfekte belysningsløsningen.

Mer informasjon

4 099,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde42 mm.
Diameter30 mm.
MaterialeMundblæst opal glas