Halo Design
BUBBLES anheng mini Ø 14cm G9

hd.742981

Bubbles-lampene er det perfekte valget hvis du ønsker et moderne og unikt preg i hjemmet ditt.
Deres enkle og vakre design og den intrikate geometrien balanserer perfekt det ekstraordinære uttrykket til farger, glass og stål.
Med sin kombinasjon av transparenter og refleksjoner skaper Bubbles-lampene et opplyst og innbydende miljø som vil fremheve ethvert hjem.



Stilren eleganse med moderne design

Skap en unik og moderne atmosfære i hjemmet ditt med det utsøkte BUBBLES anheng mini fra Halo Design. Dette stilfulle anhenget er perfekt for deg som ønsker et stilrent uttrykk med et moderne preg.

Unikt design og farge

Anhenget har en vakker blå farge som gir et subtilt, men samtidig distinkt inntrykk. Med en diameter på 14 cm og en høyde på 14 mm, passer det perfekt over spisebordet, på kjøkkenet eller i en stilig entre.

Enkel installasjon og praktisk bruk

BUBBLES anhenget er designet for enkel tilkobling til en 230V forsyning, noe som gjør det lettvint å installere. Med en makseffekt på 40W og G9 fatning gir dette anhenget en fleksibel mulighet for å tilpasse lyskilden etter dine behov. Merk at lyskilde ikke er inkludert, slik at du kan velge det lyset som passer best til rommet og stemningen du vil skape.

Optimal bruk og vedlikehold

Anhenget har en IP20-klassifisering, noe som betyr at det er designet for innendørs bruk der det ikke er utsatt for vann. Dette gjør det også lett å vedlikeholde. En rask avtørking med en tørr klut vil holde overflaten pen og skinnende.

Fordeler ved å velge BUBBLES anhenget

  • Moderne og elegant design i en vakker blå farge.
  • Passer perfekt i ulike rom som kjøkken, stue eller entre.
  • Enkel installasjon med 230V tilkobling.
  • Mulighet for å tilpasse lysstyrke og varme med valgfri G9 lyspære.

Med BUBBLES anheng mini fra Halo Design får du ikke bare en funksjonell lyskilde, men også et kunstverk i seg selv som vil løfte innredningen i ethvert rom.

Mer informasjon

1 699,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk40w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelG9
Høyde14 mm.
Diameter14 mm.
MaterialeGlass