Halo Design
Bodø pendel Ø20cm E27

hd.739905

Halo Designs Bodø pendel er laget av 2-lags opalglass Nok et lekkert design av duoen Michael waltersdorff og Emanuele Patton, hvor tanken var å skape en balanse mellom design og lyseffekt.
Den matte overflaten gir lampen et pent, stilig utseende, lyset sprer seg fint gjennom glasset i en jevn lysstrøm.
En elegant pendel til hjemmet, som også passer til nesten alle rom i hjemmet.
Den medfølgende E27-kontakten er elegant trukket med en antikk messing sylinderring som fint skjuler selve stikkontakten og fokus kan holdes på det stilige designet.
Harmoni er laget slik at «kontrollstangen», som er montert over glasset, også er laget av antikk messing.
Kabelen er naturlig livis i tekstil med silikonkabel inni, slik at jeg alltid holder kabelen fin og rett.
Lengden på kabelen, med sin lengde på 2,5 meter, er med på å sikre at den kan dekke mer enn normalt behov.
Opptil 60 watt lys kan installeres i Bodø-pendelen, så det er mange muligheter for å skape akkurat det du trenger for den rette atmosfæren.
Bodø-serien består av to størrelser, henholdsvis Ø14 og den største på Ø20cm i diameter.
Bodø-lampen, som er bevisst enkel og reservert – men med fokus på detaljer.
Opalglassets myke overflate og runde former gir en funksjonell og effektiv lysrefleksjon.



Pendel for Stilrent Interiør

Halo Design presenterer en moderne og elegant Bodø pendel som gir ethvert rom et sofistikert uttrykk. Med sin minimalistiske form og høykvalitets materialer, er dette en belysningsløsning som kombinerer funksjonalitet med estetikk.

Spesifikasjoner

  • Maks 60W med E27 stor fatning: Gir mulighet for å bruke en rekke forskjellige lyspærer, slik at du kan tilpasse lysstyrken etter behov.
  • Dimensjoner: 46 x Ø20 mm: En kompakt størrelse som gjør den ideell for mindre rom eller til å henge i grupper for en dramatisk effekt.
  • IP20 klassifisering: Indikerer at pendelen er ikke vannbestandig og derfor egner seg best i tørre miljøer, som stue og soverom.
  • Strømforsyning: Må kobles til 230V forsyning, standard i de fleste norske hjem.

Installasjon og Bruk

Montering av pendelen er enkel, men vi anbefaler at det gjøres av en kvalifisert elektriker for å sikre korrekt tilkobling til strømnettet. Husk at lyskilden ikke er inkludert, så du står fritt til å velge en lyskilde som passer dine preferanser, enten det er LED, halogen eller en annen type.

Design og Miljø

Den elegante designen av Bodø pendel gjør det enkelt å integrere den i forskjellige interiørstiler. Enten du ønsker et moderne, minimalistisk uttrykk eller en klassisk innredning, vil denne pendelen være et flott tillegg. Materialene og finishen er valgt for å gi en varig kvalitet som du kan nyte i mange år fremover. Vær oppmerksom på at denne modellen ikke er egnet for bruk i våtrom, som bad eller utendørsområder på grunn av IP20 klassifiseringen.

Perfekt for ulike rom

Med sitt stilrene design passer denne pendelen perfekt over et spisebord, i en stue eller på et soverom. Om du ønsker å skape et unikt lyspunkt, kan du også bruke flere enheter i en klyngeformasjon. Uansett hva du velger, vil lyskjeglen fra pendelen bidra til å definere rommet på en innbydende måte.

Mer informasjon

2 249,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde46 mm.
Diameter20 mm.
MaterialeGlas, metal