Halo Design
Bubbles Ø24 anheng, Blå

hd.743179

Bubbles-lampene er et kunstverk som gir et subtilt, moderne preg til ethvert rom.
Den enkle, geometriske formen skaper et stilig og harmonisk utseende som passer perfekt inn i ethvert moderne miljø.
Med et utvalg farger og kombinasjoner av glass og stålelementer skaper den et spektakulært uttrykk som er fullt av transparenter og refleksjoner.
Gi hjemmet ditt et eksklusivt og stilig utseende med Bubbles-lampene.
Ta stilen til et nytt nivå og skap et magisk miljø som passer perfekt inn i ethvert moderne hjem.



Bubbles Ø24 anheng fra Halo Design – En elegant dekorasjon for ditt hjem

Dette unike og stilfulle anhenget fra Halo Design vil tilføre et moderne preg til ethvert rom. Bubbles Ø24 anheng i blå farge kombinerer tidløs estetikk med funksjonalitet, og er spesielt designet for å gi rommet en varm og behagelig atmosfære.

Anhenget er konstruert for å være enkelt, men likevel utsøkt i sitt uttrykk, og passer perfekt over spisebordet, i stuen eller på soverommet for å skape en beroligende belysning.

Tekniske spesifikasjoner

  • Maksimal effekt: 60W
  • Lyspæresokkel: E27 stor fatning (vennligst merk at lyskilde ikke er inkludert)
  • Nødvendig spenning: Må kobles til 230V forsyning
  • Størrelse: 25 mm i høyde og Ø24 mm i diameter
  • Beskyttelsesklasse: IP20, noe som betyr at dette anhenget er ikke vannbestandig. Ideelt for tørre innendørsområder.

Design og Bruk

Anhenget er laget for å skape en moderne og elegant opplevelse. Den delikate bobleformen gir belysningen et mykt og innbydende lys, noe som gjør den velegnet til bruk i flere typer interiører. Med en klar 230V tilkobling er det enkelt å installere og tilpasse dette anhenget til ulike rom i boligen din.

Materialene og fargevalget gjør Bubbles Ø24 anheng til et blikkfangværk i seg selv, samtidig som det lett lar seg kombinere med andre dekorative elementer i hjemmet. Det sofistikerte designet gir elegant lysfordeling som forbedrer og utfyller rommets nåværende estetikk.

Monteringshint

Selv om anhenget er relativt lite og diskret i design, gir det en fantastisk effekt over større flater når det plasseres i grupper. For optimal utnyttelse, sørg for å bruke en passende pære som kompatibel med E27 fatning og har den ønskede lysintensiteten.

Ta gjerne kontakt med en fagperson for installasjon av produktet hvis du ikke har tidligere erfaring med montering av lignende belysning. Forsikre deg om at strømforsyningen er slått av under installasjonen for å sikre din sikkerhet.

Dette elegant designede anhenget med sine vakkert koordinerte farger og tidløse form vil utvilsomt tilføre en unik karakter og stemning til ditt hjem.

Mer informasjon

2 599,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk60w
Spenning230V
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde25 mm.
Diameter24 mm.
MaterialeGlass