Halo Design
Hygge Batteri bordlampe

hd.800827

Hygge bordlampe fra Halo Design er utviklet med tanke på fleksibilitet og funksjon.
Designet til Michael Waltersdorff er godkjent med IP54, så det er vanntett og egnet for innendørs og utendørs bruk.
Med et enkelt trykk på toppen av lampen kan du dempe lyset, slå det av og på, så det er enkelt og praktisk.
Installasjonen krever ikke bruk av verktøy – så du kan innrede med hygge og stil når solen går ned.
Med Hygge bordlampe fra Halo Design får du en elegant, funksjonell og bærbar bordlampe som kan bringe hygge til rommet ditt.Hygge Batteri bordlampe i mørkegrønn

Denne elegante Halo Design Hygge Batteri bordlampen i mørkegrønn er en perfekt belysningsløsning for ethvert hjem. Med sin kompakte størrelse på 19 x Ø15 mm, passer den enkelt på ethvert bord eller hylle.

Med en effekt på 3W og en lysstyrke på 136 lumen, gir denne lampen tilstrekkelig belysning for å skape en koselig atmosfære i rommet. Den har en høy lysspredning på 270 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset i alle retninger.

Ved hjelp av LED-teknologi av høyeste kvalitet, har denne lampen en forventet levetid på opptil 30.000 timer. Dette betyr at den vil vare lenge uten å miste betydelig lysstyrke. Den er utstyrt med en pålitelig driver og effektiv kjøling, som bidrar til å forlenge levetiden til produktet.

Lampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den gir et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett om du bruker den til å lese, studere eller bare slappe av, vil denne lampen gi deg det nødvendige lyset.

Med en IP54-sertifisering er denne lampen tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk på utendørsområder som terrasser eller verandaer, samt for bruk på bad eller kjøkken.

Skap en atmosfære av hygge med Halo Design Hygge Batteri bordlampe i mørkegrønn. Denne vakre og funksjonelle lampen vil være en flott tilføyelse til ethvert rom i hjemmet ditt.

Mer informasjon

1 099,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa, dimmer innebygd
Lysstyrke136 lumens
Spredning270 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde19 mm.
Diameter15 mm.
MaterialeMetall