LEDlife T8-MARINE120
18W LED rør, 120 cm, THD og EMC testet, flicker free

18W LED lysstoffrør specielt designet til bruk i maritime omgivelser.

Dette lysrøret er resultatet af flere års utvikling og testing, med det målet å skabe det mest hardføre lysrøret på markedet.

Lysstofrøret er produseret i nano plast, som utover, å veje mindre end tradisjonelle lysrør også er brandsikkert.


Egenskaber:

Flicker free

Laget av brannsikker nanoplast med høy brudstyrke

Lav vekt – 3 ganger lettere end alm. LED lysstofrør

THD og EMC testet og godkendt

Levetid: 50.000 timer

Virker i temperaturer mellom -25°C til 60°C

Les mer om produktet her: LEDlife Marine


Videopresentasjon og test:


Det er ikke nødvendig å endre eksisterende armatur! 

Det medfølger en gratis LED-starter, som bare monteres i armaturen sammen med LED-lysrøret.

I sjeldne tilfeller må armaturen ombygges. Det medfølger en ombyggingsveiledning på norsk.LEDlife T8-MARINE120 er et kraftig LED-lys som gir deg en utmerket lysopplevelse. Med en effekt på 18W erstatter den en tradisjonell lysrør på 36W på 120 cm. Den må kobles til en 230V forsyning, og har en lysstyrke på 2400 lumen. Dette gir en høy lysspredning på 160 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset.


Lyskvaliteten er også høy, med en RA-verdi på 80-85. Denne verdien sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Med en produsentgaranti på 3 år, kan du være sikker på at produktet vil gi deg god belysning i lang tid.


En annen flott funksjon ved LEDlife T8-MARINE120 er at den er flicker free/flimrerfri. Dette gjør den egnet for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.


Produktet er også utstyrt med LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer. Dette betyr at du kan forvente minimal reduksjon i lysstyrken over lang tid. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


En av de beste funksjonene ved LEDlife T8-MARINE120 er at du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4500K) og Kald hvit (6500K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen er sjelden brukt i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Dimensjonene på LEDlife T8-MARINE120 er 1200 x Ø27 mm, noe som gjør den enkel å installere og bruke. Med denne LED-lampen vil du få en pålitelig og effektiv lyskilde som vil gi deg god belysning i lang tid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

489,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4500K
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarNei
Lysstyrke2400 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Erstatt36w
Spenning230V
Spenningsintervall85V-265V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG13
Bredde1200 mm.
Diameter27 mm.
MaterialeNano plast