Halo Design
COLORS Twist Opal 7W Ø125mm 3 trinns MINNE

hd.937035

COLORS TWIST opal lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle vridde glasset får du ikke bare et vakkert lys men også en pære som avgir et vakkert design i sitt form og stråling.
Lyset som kan sees gjennom det vakre dekorative glasset er slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, bare med en mer dagslys farge 3000 kelvin grader - Med denne modellen får du nok lys som den gode gamle 60 watts pæren, nok til å skape rammene for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
Lyskilden har opalt glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan anbefale der den sitter fritt synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 7 watt, er den også dimbar, noe som betyr at du kan dimme den i 3 trinn via bryteren din i veggen, så det er mange muligheter for å skape akkurat den stemningen i rommet du ønsker.
TWIST lyskildene har også en Memory-funksjon, som gjør at den husker de siste innstillingene og starter derfor opp akkurat der du sist slo av.
Serien finnes i flere størrelser og farger, det finnes også en til din lampe.



Data om produktet:

Produktet er en lyspære fra Halo Design med navnet COLORS Twist Opal. Den har en effekt på 7W og en diameter på 125mm. Lyspæren har en spesiell funksjon som lar deg justere lysstyrken i 3 trinn og den har også en minnefunksjon som husker den sist brukte innstillingen.

Lyspæren har en stor E27 fatning og må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere. Den har en lysstyrke på 300 lumen og en spredningsvinkel på 360 grader, noe som gir en jevn og god fordeling av lyset. Dette gjør den egnet til bruk i ulike rom og områder i hjemmet.

En viktig egenskap ved denne lyspæren er dens høye lyskvalitet. Den har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer en naturlig og vakker belysning som viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov og sikrer en behagelig atmosfære i rommet.

Lyspærens dimensjoner er 16.6 x 12.5 mm, som gjør den enkel å installere i ulike lamper og lysekroner. Vær oppmerksom på at den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke egnet for bruk i fuktige områder eller utendørs.

Mer informasjon

499,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3.5w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde16.6 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlass