Halo Design
COLORS Twist Smoke 5W Ø125mm 3 trinns MINNE

hd.937042

COLORS TWIST Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle vridde glasset får du ikke bare et vakkert lys men også en pære som avgir et vakkert design i sitt form og stråling.
Lyset som kan sees gjennom det vakre dekorative glasset er slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, bare med en mer dagslys farge 3000 kelvin grader - her skaper du rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for trivelig omgivelser.
Lyskilden har klart røykglass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan anbefale der den sitter fritt synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 5 watt, er den også dimbar, noe som betyr at du kan dimme den i 3 trinn via bryteren din i veggen, så det er rikelig med potensiale til å skape akkurat den stemningen i rommet du ønsker.
TWIST lyskildene har også en Memory-funksjon, som gjør at den husker de siste innstillingene og starter derfor opp akkurat der du sist slo av.
Serien finnes i flere størrelser og farger, det finnes også en til din lampe.



Produktbeskrivelse

Dette er en smart Halo Design pære med navnet COLORS Twist Smoke. Den har en effekt på 5W og en diameter på 125mm, og den er utstyrt med 3 forskjellige lysstyrker som kan lagres i minnet.

Pæren har en E27 stor fatning og må kobles til en 230V strømkilde. Den er egnet for bruk i hjemmet eller på kontoret, og gir et behagelig og jevnt lys over hele rommet.

Spesifikasjoner

  • Effekt: 3.5W
  • Fatning: E27
  • Strømtilførsel: 230V
  • Lysstyrke: 300 lumen
  • Lysspredning: 360 grader
  • Lyskvalitet: RA-verdi på 80-85
  • Dimensjoner: 16.6 x Ø12.5 mm
  • Vannbestandighet: IP20 - ikke vannbestandig

Med sin høye lysstyrke og jevne fordeling av lyset, er denne Halo Design COLORS Twist Smoke-pæren egnet for de aller fleste behov. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, gir den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.

Vær oppmerksom på at denne pæren har IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke egnet for bruk utendørs eller i fuktige omgivelser.

Mer informasjon

499,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3.5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde16.6 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlass