Halo Design
COLORS Twist Amber 5W Ø125mm 3 trinns MINNE

hd.937059

COLORS TWIST AMBER lyskilde fra Halo Design er en LED-lyskilde som gir et varmt, behagelig lys, og med det vakre designet med det spesielle vridde glasset får du ikke bare et vakkert lys men også en pære som avgir et vakkert design i sitt form og stråling.
Lyset sett gjennom det vakre dekorative glasset er slik vi kjenner det fra de gode gamle dager, bare med en gyllen farge (1800 kelvingrader) – her skaper du rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for trivelige omgivelser.
Lyskilden er med gyldent ravfarget glass og sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan anbefale der den sitter fritt synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 5 watt er den også dimbar, noe som betyr at du kan dimme den i 3 trinn via bryteren din i veggen, så det er rikelig med potensiale til å skape akkurat den stemningen i rommet du ønsker.
TWIST lyskildene har også en Memory-funksjon, som gjør at den husker de siste innstillingene og starter derfor opp akkurat der du sist slo av.
Serien finnes i flere størrelser og farger, det finnes også en til din lampe.



Viktig informasjon om Halo Design, COLORS Twist Amber 5W Ø125mm 3 trinns MINNE

5W E27 Halo Design, COLORS Twist Amber er et belysningsprodukt som gir enestående lyskvalitet. Med en lyseffekt på 300 lumen, er dette produktet egnet for ulike behov. Den store E27-fatningen sikrer enkel installasjon, og produktet er tilkoblet en 230V strømkilde.

Med en høy RA-verdi på 80-85, garanterer Halo Design, COLORS Twist Amber et naturlig og vakkert lys som fremhever alle farger på en autentisk måte. Dette gir et behagelig og estetisk lys til enhver setting.

Produktet har dimensjoner på 16.6 x Ø12.5 mm, slik at det passer perfekt til de fleste lamper og belysningsløsninger. Merk at dette produktet har en IP20-klassifisering og er derfor ikke vannbestandig. Det anbefales å bruke det i innendørs miljøer eller i områder der det ikke blir utsatt for fuktighet.

Mer informasjon

499,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3.5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde16.6 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlass