Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125 3-trinns, Smoke

hd.936557

FARGER Soft Light 1-2-3 Steps dim Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vår nye frekke design innen belysning, en LED-lyskilde som gir et varmt behagelig lys, og med det vakre designet slik vi kjenner det fra gode gamle dager - nemlig glødetråden, dette danner rammen for å kunne skape den samme atmosfæren med koselig lys for hyggelige omgivelser.
nå med en frekk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden har tonet glass som toner pent og elegant og gir hjemmet nytt liv.
Sprer lyset 360 grader, noe som gir den perfekte belysningen i rommet.
vi kan anbefale der den sitter fritt synlig i en stikkontakt.
Til tross for at den kun bruker 5 watt, er den dimbar, det vil si at du bruker bryteren i veggen i 3 trinn, trinn 1 = 100 % trinn 2 = 50 % trinn 3 = 15 lys.
Det er mange muligheter for å kunne skape akkurat den atmosfæren i rommet du ønsker.
FARGER Soft light er tilgjengelig i 5 frekke trendy farger Blå, Rosa, Grønn, røyk eller hvit.
Sett stemningen i hjemmet med COLORS Soft Light.
Enkel å installere og uten bruk av verktøy.



Produktbeskrivelse:

Halo Design COLORS SOFT LIGHT LED G125 3-trinns, Smoke er en lyspære med et moderne og stilrent design. Med en effekt på kun 4W og en E27 stor fatning, er den en energieffektiv og enkel løsning for å oppdatere belysningen i hjemmet ditt. Denne lyspæren må kobles til en standard 230V strømforsyning og har en lysstyrke på 200 lumen. Lyskilden har en høy lysspredning på 360 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette sikrer at hele området blir godt belyst. En av de fremragende egenskapene til denne lyspæren er dens ekstra høye lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Denne høye RA-verdien sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Uansett om du bruker lyspæren til generell belysning eller til spesifikke belysningsbehov, vil den høye lyskvaliteten være tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner. Med bruk av LED av høyeste kvalitet, garanteres en lang og sikker driftstid på opptil 30 000 timer. Dette betyr at du kan nyte godt av et effektivt og pålitelig lyskilde i mange år, samtidig som det opprettholder sin lysstyrke over tid. Produktet har også en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling som bidrar til en lang levetid. Lyspærens dimensjoner er 16,5 x Ø12,5 mm, noe som gjør at den passer perfekt i de fleste lamper eller lysekroner. Vær oppmerksom på at lyspæren har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er motstandsyktig mot vann. Denne lyspæren bør derfor ikke brukes i områder med fuktighet eller vannsprut.

Mer informasjon

419,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlass