LEDlife 18W LED lyskaster
Grønt lys, til jakt, 20° spredning, IP65 utendørs, 24V

Markedets kraftigste LED lyskaster som er perfekt til åtejakt, gluggjakt eller vakjakt. 
Veldig robust design som sikrer at den tåler å bli montert ute, IP 65 godkjennt.
Veldig liten spredning på lyset, gir en lang kastelengde.
Den grønne lyset gjør at dyrene ikke blir skremt når de blir lyst på.
Ideelt i kombinasjon med skytetårn eller hochsitz.Data om produktet:

  • Effekt: 18W
  • Må kobles til: 24V forsyning
  • Fokusert lys: 20 grader
  • IP-rating: IP65 utendørs bruk
  • Levetid: Opptil 50.000 timer
  • Garanti: 3 års produsent garanti

LEDlife 18W LED lyskaster er et kraftig belysningsprodukt med mange bruksscenarier. Med sin effekt på 18W, gir den tilstrekkelig lysstyrke for jakt, samt andre utendørs aktiviteter som krever god belysning. Denne lyskasteren er spesifikt designet for jaktformål.

For å sikre at lyskasteren fungerer optimalt, må den kobles til en 24V strømforsyning. Det anbefales å konsultere en elektriker for korrekt installasjon.

Den fokuserte lysstrålen med en spredningsvinkel på 20 grader gir et kontrollert lys og gir deg muligheten til å belyse spesifikke områder. Dette er spesielt nyttig under jakt, da precision er viktig for å sikre at du ser godt og er i stand til å identifisere dyr og objekter nøyaktig.

Lyskvaliteten er av høy standard, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at farger vises naturlig og vakkert. Du vil kunne se små detaljer i omgivelsene på en realistisk måte, noe som er avgjørende under jakt. Denne lyskvaliteten passer også til de fleste andre belysningsbehov.

Lyskasteren er utstyrt med integrerte LED-lys som er av høyeste kvalitet. Disse LED-ene har en lang levetid på opptil 50.000 timer. Du kan forvente minimal reduksjon i lysstyrke over tid, og derfor er produktet holdbart og pålitelig. Den medfølgende 3 års produsent garanti gir deg ytterligere trygghet.

Med dimensjoner på 675 x 420 x 365 mm, er LEDlife 18W LED lyskaster kompakt og enkel å installere. Den har en IP65-klassifisering, som betyr at den er vanntett og tåler vannsprut og regn. Dette gjør den egnet for utendørsbruk, selv under ugunstige værforhold.

Samlet sett er LEDlife 18W LED lyskaster et pålitelig og kraftig belysningsalternativ for jakt og andre utendørsaktiviteter. Med sin høykvalitets lyskilde, lang levetid og vanntette design, vil dette produktet følge deg i mange år med pålitelig belysning.

Mer informasjon

1 505,00 kr inkl. mva.

  • Grønn
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGrønn
DimbarNei
Spredning20 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Spenning24V
Spenningsintervall100-240V,50/60Hz
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde420 mm.
Bredde675 mm.
Dybde365 mm.
MaterialeAluminium