Restsalg: LEDlife ZOLO pendellampe
12W, Cree LED, svart/gull, m. 1,2m kabel

Lyskilde med med et moderne uttrykk i svart og gull farg.Restsalg: LEDlife ZOLO pendellampe er en fantastisk lampe som passer perfekt til ethvert rom som trenger en unik og moderne belysning. Med en effekt på 12W og muligheten til å måtte kobles til 230V forsyning, er denne lampe en utmerket investering for alle som ønsker å skape et flott utseende med belysning i rommet.


Med en lysstyrke på 1140 lumen og et fokusert lys på 45 grader, er det mulig å sikre et kontrollert lys som gir en fantastisk belysning i alle situasjoner. Lampen gir en ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner.


Denne pendellampen er dimbar, og dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter eget ønske. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Lampen kommer i en varm hvit fargetone (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 200 x Ø73 mm, er denne pendellampen en perfekt størrelse for å gi en fantastisk belysning i ethvert rom. Lampen har også integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å montere og bruke.


Restsalg: LEDlife ZOLO pendellampe er en flott måte å forbedre belysningen i ethvert rom på. Med sin høye lyskvalitet og lang levetid, er dette en investering som vil gi deg fantastisk belysning i mange år fremover. Så hvis du er på utkikk etter en flott pendellampe som gir en fantastisk belysning, er dette definitivt lampen for deg!

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

-40%

624,00 kr inkl. mva.

374,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke1140 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
Høyde200 mm.
Diameter73 mm.