V-Tac 4W LED pære
Karbon filamenter, røkt glass, Samsung LED chip, ekstra varm hvit, 2200K, A60, B22

V-Tac 4W LED karbontrådpære.

Ser ut som en tradisjonell glødepære, så den passer som en pære til lampen i stuen.

Merk at pæren er ekstra varmhvit, så lyset er tydelig gulaktig.Introduser V-Tac 4W LED pære - den ultimate løsningen for å erstatte 35W pærer og spare strømregningen din. Med en B22 fatning passer den sømløst inn i de fleste hjem og kontorer. Denne dekorative pæren er utformet for å gi deg en lysstyrke på 350 lumen, noe som gir en høy lysspredning på 300 grader. Dette sørger for en jevn fordeling av lys som vil gi hjemmet ditt en varm og innbydende atmosfære.

En av de mest imponerende egenskapene til V-Tac 4W LED pære er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 viser denne pæren farger på en naturlig og vakker måte. Dette gir deg muligheten til å nyte fargerikt lys som vil gi hjemmet ditt en ny dimensjon. Med Samsung LED chip og 3 års produsent garanti kan du være trygg på at denne pæren vil vare i lang tid.

V-Tac 4W LED pære finnes i to forskjellige fargetoner for å matche dine preferanser. Den ekstra varme varianten på 2200K gir et varmt skjær som minner om gamle glødetrådpærer. Den ekstra varme hvite varianten gir også en koselig og varm følelse som passer perfekt for avslapning etter en lang dag.

Med dimensjoner på 107 x Ø60 mm passer V-Tac 4W LED pære perfekt i de fleste lamper og armaturer. IP20-klassifiseringen betyr at den ikke er vannbestandig, så den bør ikke brukes utendørs eller i fuktige områder.

Med alle disse imponerende egenskapene vil V-Tac 4W LED pære være en god investering for hjemmet ditt. Ikke bare vil den spare deg for penger på strømregningen, men den vil også gi deg en lyskvalitet som vil forbedre livskvaliteten din. Så hvorfor vente? Kjøp V-Tac 4W LED pære nå og nyt godt av alle fordelene!

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

78,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
DimbarNei
Lysstyrke350 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt35w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelB22
Høyde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass