V-Tac 11W LED pære
B22

B22 LED pære fra V-Tac.
Vakker og kraftig pære på hele 11W.
Gir et bra og kraftig lys.
Fatning: B22.
Form: A60.Produktet V-Tac 11W LED pære er en meget effektiv og miljøvennlig løsning for belysning i hjemmet eller på arbeidsplassen. Med en B22 fatning kan den enkelt erstatter en 75W glødepære, noe som betyr at du kan spare opptil 85% av energikostnadene dine. Pæren må kobles til en 230V forsyning, og vil gi et sterkt og klart lys med en lysstyrke på 1055 lumen.

En av de viktigste egenskapene til denne LED-pæren er dens høye lysspredning på 200 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset og eliminerer skygger og mørke områder. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, kan du være trygg på at dette lyset vil vise alle farger på en naturlig og vakker måte. Dette gjør produktet ideelt for både hjemmebruk og profesjonelle miljøer.

V-Tac 11W LED pære er tilgjengelig i varm hvit (2700K) fargetone. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape et koselig og innbydende rom. Det er en perfekt løsning for alle som ønsker å skape en avslappende atmosfære i hjemmet, eller for bruk i områder som krever en varm og innbydende belysning.

Dimensjonene på denne LED-pæren er 120 x Ø60 mm, noe som betyr at den passer perfekt inn i de fleste lamper og armaturer. Med en levetid på opptil 25 000 timer, vil du kunne nyte godt av den effektive og holdbare belysningen i mange år fremover.

Kort sagt, V-Tac 11W LED pære er en effektiv og miljøvennlig løsning for alle dine belysningsbehov. Med en høy lysstyrke, en jevn fordeling av lyset, og en varm og avslappende fargetone, vil du kunne skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom. Med dimensjoner som passer de fleste lamper og armaturer, og en levetid på opptil 25 000 timer, vil du kunne nyte godt av belysningen i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

58,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke1055 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Erstatt75w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelB22
Høyde120 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeTermisk PVC