13W LED innsats med linser, flicker free
Ø15,4 cm, erstatt G24, sirkelrør og kompaktrør

LED-innsats.
Perfekt til erstatning av sirkelrør, 2d, G24, G23 mv.
Må kobles til direkte til 230V.
Monteres enkelt på bakplaten via medfølgende magnetføtter.

Høyde ved driver: 25mm.
Høyde ved LED: 10mm.Denne 13W LED-innsatsen er perfekt for å erstatte en 48W-lampe, og lar deg spare både penger og energi. Den må kobles til en 230V-forsyning, og har en imponerende lysstyrke på 1200 lumen. I tillegg har den en høy lysspredning på 120 grader, som gir en jevn fordeling av lyset i alle retninger. Dette gjør at den er ideell for bruk i alle typer rom og miljøer hvor du trenger godt lys.


En av de beste egenskapene til denne LED-innsatsen er dens høye lyskvalitet. Den har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du vil kunne se alle fargene i omgivelsene dine på en naturlig måte, uten å miste noen av de fine nyansene.


En annen viktig egenskap til denne LED-innsatsen er at den er flicker free. Dette betyr at den er ideell for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, da det ikke vil være noen flimring eller flimmer som kan ødelegge opptakene dine. I tillegg vil den også være egnet for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer.


Når det gjelder fargetone, kan du velge mellom to forskjellige alternativer. Du kan velge mellom en varm hvit fargetone (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære, eller en nøytral hvit fargetone (4200K), som gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige uansett hvilken fargetone du velger.


Til slutt er det verdt å nevne at denne LED-innsatsen har dimensjoner på 25 x Ø154 mm. Dette gjør at den passer perfekt inn i en rekke forskjellige lamper og armaturer, og vil gi deg det lyset du trenger uansett hvor du bruker den.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- Skrueløs koblingsklemme til 2 ledninger

Mer informasjon

266,00 kr inkl. mva.

239,40 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk13w
Erstatt48w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde25 mm.
Diameter154 mm.