Plugg til 230V LED strip (Type X-2)
Flicker free, inkl. endestykke, ikke dimbar, 230V

230V.type.x-2.strip.ff.plug

Flicker free støpsel til  230V LED strip (Type X-2).

Ikke dimbar

Kan brukes til maks 100 meter stripe.
Leveres med plugger og pinner, og endestykke til den motsatte enden av LED-stripen.

Mål på boksen i midten: 125 x 46 x 30 mm.
Total lengde: 570 mm.

2 stk. 5 cm krympeslange Ø20 mm medfølger.
 Produktbeskrivelse

Dette produktet er en plugg som er spesielt designet for å brukes med 230V LED-strips av typen X-2. Pluggen sikrer en pålitelig tilkobling til strømforsyningen og leveres komplett med et endestykke for enkel installasjon. Produktet er ikke dimbart og er utformet for vanlig bruk med 230V strømtilførsel.

Data om produktet

  • 230V tilkobling: Produktet må kobles til en 230V strømkilde for drift.
  • Flicker free: Pluggen er flicker free/flimrerfri, noe som betyr at den ikke genererer flimring eller flimmer i lyset. Dette er særlig gunstig for personer og dyr som er følsomme for flimring. Det er også ideelt for bruk i sammenheng med foto- og videoopptak, da det ikke vil forårsake stroboskopeffekt på bildene.
  • Ikke vannbestandig: Produktet har IP20 klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig og må ikke brukes i fuktige eller våte omgivelser.

Denne pluggen er et pålitelig og praktisk tilbehør for å koble LED-strips av typen X-2 til en 230V strømkilde. Den er spesielt egnet for personer og dyr som er følsomme for flimmer, og den er ideell for bruk i foto- og videoopptak der stabilt lys uten flimring er viktig. Vær oppmerksom på at dette produktet ikke er egnet for bruk i fuktige eller våte områder på grunn av manglende vannbestandighet.

Mer informasjon

282,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner