Plugg til 230V LED strip (Type Z)
Flicker free, inkl. endestykke, ikke dimbar, 230V

230V.type.Z.strip.ff.plug

Flicker free støpsel til  230V LED strip (Type Z).

Ikke dimbar

Kan brukes til maks 100 meter stripe.
Leveres med plugger og pinner, og endestykke til den motsatte enden av LED-stripen.

Mål på boksen i midten: 125 x 46 x 30 mm.
Total lengde: 570 mm.

2 stk. 5 cm krympeslange Ø20 mm medfølger.


 Produktbeskrivelse

Dette produktet er en plugg som er spesifikt designet for å brukes med 230V LED-strips av type Z. Pluggen er flicker free, noe som betyr at den ikke flimrer og er ideell for de som er følsomme for flimmer. Den er også egnet for bruk i fotografering og videopptak.

For å bruke denne pluggen, må den kobles til en 230V strømkilde. Den kan ikke dimmes og er ikke vanntett (IP20). Derfor anbefales det å bruke den innendørs eller i tørre omgivelser.

Med sin flicker free-funksjonalitet er denne pluggen spesielt egnet for de som er følsomme for flimmer, for eksempel personer med sensitivt syn eller personer som opplever ubehag ved langvarig eksponering for flimmer. Den kan også brukes i forbindelse med foto- og videoopptak hvor flimmer kan være et problem. Ved å bruke denne pluggen vil du kunne oppnå jevn og stabil belysning uten flimmer.

Denne pluggen leveres også med et endestykke for enkel installasjon. Med sitt 230V-operasjonsspenning passer den de fleste standard elektriske strømkilder.

Merk: Vær oppmerksom på at denne pluggen er ikke kompatibel med dimmere og ikke er vanntett. Sørg for at du bruker den i riktige miljøer og kobler den til nødvendige elektriske forsyninger ved installasjon.

Mer informasjon

282,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Spenning230V
Dimensjoner