3M VHB Dobbeltklebende tape
10mm bred, 5m rull

5714255007602

Denne dobbeltsidige 3M -båndet er en av de beste på markedet. Med en lengde på 5 meter kan du enkelt kutte den i mindre biter for å passe perfekt til prosjektet ditt. Båndet er laget av akrylskum, noe som gjør det ekstra sterkt og i stand til å feste seg til nesten alle overflater.

En av fordelene med dette båndet er at det tåler fuktighet, UV -stråler og løsningsmidler. Dette betyr at det kan brukes både innendørs og utendørs, noe som gjør det utrolig allsidig. Båndet er egnet for å sette opp LED -bånd, kabelbrett, strømforsyning, røykvarsler og mer.

Med dette båndet trenger du ikke å bekymre deg for om det kan håndtere oppgaven. Den sterke vedheftet sikrer at gjenstandene dine blir sittende der de trenger, selv under utfordrende forhold. Og med muligheten for å kutte den i mindre biter, kan du tilpasse det nettopp til dine behov.

Det dobbeltsidige båndet er enkelt å jobbe med og kan brukes til et bredt spekter av oppgaver. Enten du er en profesjonell håndverker eller en gjør-det-selv-entusiast, er dette båndet et uunnværlig verktøy. Du kan være sikker på at den lever opp til 3Ms høye standarder for kvalitet og pålitelighet.

Så hvis du står overfor et prosjekt der du trenger et pålitelig og holdbart dobbeltsidig tape, er denne modellen fra 3M et trygt valg. Med sin sterke vedheft, motstand mot forskjellige påvirkninger og enkel håndtering, er dette båndet en pålitelig løsning for et bredt spekter av oppgaver.



Dimensjoner: 10 x 8 x 5000 mm.

Mer informasjon

106,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde10 mm.
Dybde5000 mm.
MaterialeAkrylskum