230V

35 produkter
Viser 1 - 35 av 35 produkter

Kvalitetsrikt tilbehør til 230V striper 

Hos Ledlyskilder har vi alt du trenger for å sette opp LED-strips, uansett spenning. Vi selger både 12V, 24V og 230V LED striper, og alt tilbehør du trenger til de forskjellige versjonene. 230V LED strips er en god løsning dersom du trenger et veldig langt stykke med LED lys. Du kan kombinere to deler på 50 meter hver, og dermed oppnå en lengde på hele 100 meter! Med LED-lister i den lengden har du nok lys til å belyse garasjen, terrassen, lange rekkverk, trapper og store verksted. 
Ved bruk av 230V LED stripe er det ikke spenningsfall, som du ellers ser med båndene som har en spenning på 12V og 24V. Dermed vil første og siste meter på båndet ha samme lysstyrke. Med riktig tilbehør vil du enkelt kunne kombinere flere deler, og oppnå akkurat den belysningen du ønsker til både hus og hage. Ta en titt på vårt gode utvalg her!

230V LED striper som utendørsbelysning 

Om du har LED striper med IP klassifisering som gjør at de tåler vannsprut, kan lysene fint brukes utendørs for å lyse opp i for eksempel hagen. Ved oppsett av LED-strips utendørs kan det allikevel være nødvendig med annet tilbehør enn det du kanskje har til bruk innendørs. Vi har blant annet silikonlim, som vi anbefaler å bruke på skjøtene. Hensikten er å tette skjøtene dersom du planlegger å ha LED-lyset hengende ute, slik at det blir vanntett. Om du ønsker å plassere LED lysene i en bod eller garasje, kan det også være lurt å vurdere en Aluprofil til LED stripene. Da slipper du at smuss, vannsprut og støv ødelegger belysningen din, og LED stripene vil få en lengre levetid. 

Alt du trenger til dine 230V LED striper

Det er viktig for oss at du skal kunne handle alt du trenger innen belysning på ett og samme sted både enkelt og billig, og derfor har vi sikret oss et bredt og kvalitetsrikt utvalg av tilbehør til LED belysning. Hos oss finner du alt fra plugg til 230V LED og skjøteledninger, til smale og brede festeklips, silikonlim og aluprofiler - med andre ord, alt du trenger til dine 230V LED striper! Ta gjerne kontakt med vår kunnskapsrike kundeservice om du er usikker på hva slags utstyr du trenger, vi hjelper deg gjerne med både spørsmål og bekymringer. LED belysning er vår lidenskap, og vi bidrar med glede med vår lange erfaring om du trenger hjelp på veien til den perfekte belysningen.
Vanlige spørsmål om tilbehør til 230V striper
Hva er forskjellen på 230V og 12V/24V?
Lysstyrken på 230V LED-strips er lik på begge ender av båndet. 230V LED strips har ikke spenningsfall på samme måte som 12V og 24V, så første og siste meter har samme lysstyrke.
Hva slags tilbehør har dere til 230V LED?
Hos oss finner du plugg til 230V, skjøteledninger, smale festeklips, brede festeklips, silikonlim, aluprofiler og mer.
Hvor mange meter kan 230V LED-strips bli?
Du kan kjøpe biter av 230V LED-strips som måler hver 50. meter og sette dem sammen slik at du totalt får en stripe på 100 meter.