3M VHB Dobbelsidig tape
12mm bred, 5m rull

5714255007619

Denne dobbeltsidige 3M -båndet er virkelig en av de beste tingene du kan få på markedet. Det er en praktisk og allsidig løsning som kan brukes til et bredt spekter av formål.

Rullen er 5 meter lang, noe som gir rikelig med bånd for å håndtere de fleste oppgaver. Og best av alt, båndet kan enkelt kuttes i kortere biter, slik at du kan bruke akkurat den lengden du trenger.

En av de store fordelene med dette båndet er at det er laget av akrylskum. Dette betyr at båndet har ekstra sterke limegenskaper. Den tåler fuktighet, UV -stråler og løsningsmidler, noe som gjør det ideelt for både innendørs og utendørs bruk. Så du kan trygt bruke dette båndet til et bredt spekter av formål uten å måtte bekymre deg for om det varer eller ikke.

Dette dobbeltsidige 3M -båndet er perfekt for å sette opp LED -bånd, kabelbrett, strømforsyning, røykvarsler og mer. Så du kan få mye ut av dette båndet, da det kan brukes til så mange forskjellige formål. Det er en praktisk løsning som kan gjøre hverdagen litt enklere når du blir møtt med forskjellige oppgaver der ting må henges opp eller festes på en pålitelig måte.

Et annet stort pluss på dette båndet er at det også fungerer utenfor. Dette gjør det ekstra allsidig og praktisk å ha liggende. Så du trenger ikke å bekymre deg for værforholdene hvis du bruker dette båndet utendørs - det kan lett takle en tur i regn, vind eller solskinn.

Alt i alt er dette dobbeltsidige 3M -båndet en virkelig smart og pålitelig løsning som kan brukes til et bredt spekter av formål både inne og ute. Med sine sterke limegenskaper og holdbarhet, kan du være sikker på at den varer, hva du bruker den.



Dimensjoner: 12 x 8 x 5000 mm.

Mer informasjon

124,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner
Høyde8 mm.
Bredde12 mm.
Dybde5000 mm.
MaterialeAkrylskum