Rød 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.red

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i varm hvit til f.eks. fasader, skilte og trapper m.v.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat.
Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.
Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet tas i bruk.

IP67 - Tåler støv og regn.
Strippen kan dempes.

Materiale: PVC.
Forbruk: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 500 lumen pr. meter.
Spredning: 100 grader.
Måler: 8 x 16 mm.Produktbeskrivelse:

Denne fleksible Neon Flex LED-stripen i rød er et populært valg for dekorativ belysning. Med en effekt på 8W per meter gir den nok lys til å skape en stemningsfull atmosfære i ethvert rom.Det er viktig å merke seg at denne stripen må kobles til en 230V strømkilde for å fungere. Dette gjør den enkel å installere og bruke i hjemmet eller i bedriftslokaler.Med en lysstyrke på 550 lumen per meter og en bred lysspredning på 100 grader, gir denne stripen en jevn fordeling av lys. Dette betyr at lyset vil nå ut i hele rommet og skape en behagelig og balansert belysning.En av fordelene med denne LED-stripen er at den kan dimmes etter behov. Dette gjør det mulig å tilpasse lyset etter situasjonen, enten det er behov for en mer dempet atmosfære eller en mer intens belysning.Med dimensjoner på 8 x 16 mm, er denne Neon Flex LED-stripen slank og diskret, noe som gjør den enkel å montere og passe inn i ulike miljøer. Den har også en IP67-klassifisering, noe som betyr at den er vannbestandig. Imidlertid bør den ikke være under vann i lengre tid.For å sikre tetthet og beskytte skjøtene, anbefales det å forsegle dem med klar silikon. Dette sikrer at stripen er beskyttet mot vær og fuktighet, og vil bidra til å forlenge levetiden til produktet.Den røde 8x16 Neon Flex LED-stripen er et pålitelig og allsidig belysningsalternativ som kan brukes både innendørs og utendørs. Enten det er for dekorasjon, belysning av skilt eller reklameskilt, eller for å skape stemning og atmosfære, vil denne LED-stripen være et flott valg.Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 montasjeklip

Mer informasjon

128,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 64-66 dager


Dataark

Lys
LysfargeRød
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC