V-Tac uplight hagelys
0,5W, 12V

Uplight på bare 0,5W. Ideell for utendørs trapper.

Poleret rustfri stål.V-Tac uplight hagelys er en fantastisk måte å lyse opp hagen din på. Med en effekt på 0.5W og en lysstyrke på 5 lumen, vil du få en jevn fordeling av lys på området. Lysstrålene spres med en vinkel på 90 grader, noe som gir en flott lyseffekt som vil lyse opp hagen din på en fantastisk måte.

Lyskvaliteten på V-Tac uplight hagelys er også fantastisk med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Du vil ikke oppleve noen uønskede fargeendringer med dette lyset. Lyskvaliteten er også tilstrekkelig for de aller fleste behov, så du vil ikke bli skuffet.

Fargetonen på lyset er tilgjengelig i varm hvit (3000K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære som vil hjelpe deg med å nyte det varme lyset og skape en koselig atmosfære. Du vil elske å tilbringe tid utendørs med denne flotte belysningen.

Dimensjonene på V-Tac uplight hagelys er 82 x Ø26 mm, noe som gjør at det passer perfekt inn i hagen din. Det er også IP67-vannbestandig, så du kan være sikker på at det vil fungere selv om det blir utsatt for litt fuktighet. Men vær oppmerksom på at det ikke kan være under vann i lengre tid.

Alt i alt er V-Tac uplight hagelys en flott måte å lyse opp hagen din på. Med en fantastisk lyskvalitet, behagelig fargetone og flott dimensjonering, vil du ha den perfekte belysningen for utendørsområdet ditt. Så hvorfor ikke prøve det i dag og se hvor mye forskjell det kan gjøre for hagen din!


Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett
- V-Tac svart rund T-koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

300,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke5 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk0.5w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde82 mm.
Diameter26 mm.