LEDlife T8-PRO90
Triac dimbar, 14W LED rør, 90 cm

Dimbare LED-lysstoffrør skal forsynes direkte med 230V.

Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk, men vi anbefaler at ombyggingen blir utført av en sertifisert elektriker.  

Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.LEDlife T8-PRO90 er et imponerende produkt som har revolusjonert belysningsteknologien. Dette 14W LED T8-røret erstatter en 30W pære, noe som gjør det til et energieffektivt alternativ for både bedrifter og private hjem. Produktet må kobles til en 230V forsyning, og har en lysstyrke på 1890 lumen. Med en høy lysspredning på 180 grader, gir dette røret en jevn fordeling av lyset.


En av de mest imponerende funksjonene til dette produktet er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer det et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør det til et ideelt valg for de aller fleste behov. Produktet er også dimbar, noe som gir enda mer fleksibilitet når det kommer til å tilpasse belysningen etter behov.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer LEDlife T8-PRO90 en lang og sikker drift på opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet har også en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som gjør at det kan forventes å ha en lang levetid.


En annen flott funksjon ved LEDlife T8-PRO90 er muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner. Velg mellom varm hvit (3000K), nøytral hvit (4200K) eller kald hvit (6500K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


LEDlife T8-PRO90 har også en praktisk størrelse, med dimensjoner på 900 x Ø27 mm. Dette gjør det til et enkelt valg å installere i forskjellige belysningsoppsett.


Samlet sett er LEDlife T8-PRO90 et fantastisk produkt som gir en høy kvalitet på belysning. Med en lang levetid og en rekke forskjellige funksjoner, er det et ideelt valg for både bedrifter og private hjem.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

325,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4200K
Kald hvit lysfarge6500K
DimbarJa
Lysstyrke1890 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk14w
Erstatt30w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelT8 rør
Bredde900 mm.
Diameter27 mm.