LEDlife T5-ULTRA145 EXT
Dimbar, 23W LED rør, 144,9 cm

Det følger med en ekstern driver som skal monteres i lampen og kobles på 230V, vi anbefaler at dette blir gjort av en sertifisert elektriker.

Passer i armatur til de tynnere T5-rørene med G5-fatning.

Dimbar - dimmes via vanlige veggdempere.

Det følger med en ombyggingsveiledning på norsk.

.Det er ingen tvil om at LEDlife T5-ULTRA145 EXT er et imponerende produkt. Med en effekt på 23W, kan dette LED-lysrøret erstatte en tradisjonell lysrør på 30W og gi deg samme lysstyrke. Dette gjør det til et økonomisk og miljøvennlig valg for de som ønsker å redusere strømregningen og samtidig ta vare på planeten vår.


For å få mest mulig ut av dette LED-lysrøret, må det kobles til en 230V forsyning. Men når det først er installert, vil du oppleve en fantastisk lysstyrke på hele 3680 lumen. Dette skyldes den høye lysspredningen på 120 grader, som gir en jevn fordeling av lyset. Med LEDlife T5-ULTRA145 EXT får du dermed et lys som dekker store områder og gir deg god belysning uansett hvor du er.


En annen fordel med LEDlife T5-ULTRA145 EXT er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, vil du oppleve et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør produktet til et ideelt valg for de som ønsker å få mest mulig ut av fargepaletten i sine omgivelser.


LEDlife T5-ULTRA145 EXT er også dimbar, slik at du kan tilpasse lysstyrken etter behov. Dette gjør det til et allsidig produkt som kan brukes til mange ulike formål. Enten du trenger godt lys til å jobbe med eller ønsker en avslappende atmosfære i hjemmet, vil dette LED-lysrøret gi deg det du trenger.


Til slutt er det verdt å nevne at LEDlife T5-ULTRA145 EXT er laget av materialer av høy kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift. Med en forventet levetid på opp til 50.000 timer og minimal reduksjon i lysstyrke, kan du være sikker på at dette produktet vil vare lenge. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, vil du ha et produkt som gir deg god belysning i mange år fremover.


Med dimensjoner på 1450 x Ø17 mm, er LEDlife T5-ULTRA145 EXT enkel å installere og passer til de fleste lysarmaturer. Og med muligheten til å velge mellom to fargetoner - varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4200K) - kan du tilpasse lyset etter dine behov og ønsker. Uansett hva du velger, vil du få et produkt som gir deg god belysning og samtidig tar vare på miljøet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

379,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarJa
Lysstyrke3680 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk23w
Erstatt30w
Spenning230V
EnergiklasseB (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelT5 / G5 rør
Bredde1450 mm.
Diameter17 mm.