Mini 2W LED spot
Ø35mm, 230V, mini GU10

Mini 2W LED spot er en kompakt og stilig spotlampe med en diameter på kun 35mm. Den er enkel å installere som en vanlig spot, og den passer perfekt til GU10-kontakten.

  • Kraftig belysning: Til tross for sin kompakte størrelse, leverer denne spotlighten en imponerende lysstyrke på 2W. Den er ideell for å belyse små områder som f.eks skap eller vitrineskap med presisjon og kvalitet.
  • Energibesparende: Med LED-teknologi sørger denne spotlighten for lavt energiforbruk og lang levetid. Du kan nyte et varmt og sterkt lys uten å bekymre deg for høye strømregninger.
  • Enkel installasjon: Monter spotlampen som en vanlig spot ved hjelp av GU10-sokkelen. Du trenger ikke å være profesjonell for å installere denne spotlighten.

Opplev den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og stil med Mini 2W LED-spot. Skap en koselig og innbydende atmosfære i hjemmet eller kontoret med denne kompakte og kraftige spotten.



Fargetone på lyset

Velg mellom 2 fargetoner: Nøytral hvit og Kald hvit (6000K).

Nøytral fargetone - Gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Kald hvit - Gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Mer informasjon

45,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6000K
Forbruk og spenning
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner