Mini 2W LED spot
Ø35mm, 230V, mini GU10

Mini 2W LED spot er en kompakt og stilig spotlampe med en diameter på kun 35mm. Den er enkel å installere som en vanlig spot, og den passer perfekt til GU10-kontakten.

  • Kraftig belysning: Til tross for sin kompakte størrelse, leverer denne spotlighten en imponerende lysstyrke på 2W. Den er ideell for å belyse små områder som f.eks skap eller vitrineskap med presisjon og kvalitet.
  • Energibesparende: Med LED-teknologi sørger denne spotlighten for lavt energiforbruk og lang levetid. Du kan nyte et varmt og sterkt lys uten å bekymre deg for høye strømregninger.
  • Enkel installasjon: Monter spotlampen som en vanlig spot ved hjelp av GU10-sokkelen. Du trenger ikke å være profesjonell for å installere denne spotlighten.

Opplev den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og stil med Mini 2W LED-spot. Skap en koselig og innbydende atmosfære i hjemmet eller kontoret med denne kompakte og kraftige spotten.



Kort beskrivelse:

Mini 2W LED spot er en liten og kompakt spotlight med en diameter på 35mm. Den har en spenning på 230V og bruker mini GU10 sokkel. Produktet er tilgjengelig i kald hvit farge (6000K) som gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær.

Produktbeskrivelse:

Mini 2W LED spot er en praktisk og stilren spotlight som passer perfekt til små rom eller som belysning rundt spesifikt dekor. Den kompakte størrelsen på 35mm gjør den enkel å montere og plassere i ethvert miljø. Produktet er tilkoblet direkte til 230V strømnettet og bruker mini GU10 sokkel som gjør installasjonen enkel og rask.Med sin kald hvite farge (6000K) gir denne LED spotlighten et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Dette gjør den ideell for spesifikke bruksområder som lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor. Det kaldhvite lyset skaper en moderne og futuristisk atmosfære som kan være en attraktiv detalj i ethvert rom.Mini 2W LED spot er også energieffektiv med en effekt på kun 2 watt. Dette betyr at den bruker minimalt med strøm, samtidig som den gir en kraftig og klar belysning. LED-teknologien sørger for lang levetid på produktet, i tillegg til at det gir et sterkt og pålitelig lys.Denne LED spotlighten er laget av holdbare materialer og har en robust konstruksjon som tåler daglig bruk. Den er også enkel å vedlikeholde, da den krever lite annet enn regelmessig støvtørking. Produktet er designet med tanke på brukervennlighet og holdbarhet.Samlet sett er Mini 2W LED spot et pålitelig og stilig belysningsvalg med sin kald hvite farge. Det er et attraktivt alternativ for de som ønsker en moderne og futuristisk stemning i sine rom, eller for de som har spesifikke behov som lakkeringshaller, akvarier eller spesiell dekor. Energieffektiviteten og lang levetid gjør dette produktet til et godt valg for enhver belysningsløsning.

Mer informasjon

45,00 kr inkl. mva.

  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6000K
Forbruk og spenning
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner