LED A60 E27 8,5W
230V, RGBW+CCT+DIM, BTM, Spectrum Smart Easy Smart



LED A60 E27 8,5W, 230V, RGBW+CCT+DIM, BTM, Spectrum Smart Easy Smart

Produktbeskrivelse: Dette LED-lyspæren med E27 stor fatning er et allsidig og smart lysprodukt som passer perfekt for moderne hjem. Med en effekt på 8,5W og behov for tilkobling til en 230V strømkilde, gir denne pæren et sterkt lys med en lysstyrke på 940 lumen. Lyset har en imponerende lysspredning på 220 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lys i rommet.

Lyskvalitet: Med en RA-verdi på 80-85, tilbyr denne LED-pæren en høy lyskvalitet som gjengir fargene på en naturlig og nøyaktig måte. Dette er ideelt for å skape en behagelig atmosfære og vise frem farger på en levende måte. Lyskvaliteten er egnet for de fleste behov, enten det er i stuen, kjøkkenet eller på kontoret.

Dimbar: En av de flotte funksjonene til denne LED-pæren er muligheten til å dimmes via et Smart Home-system. Dette gjør det enkelt å justere lysstyrken etter behov og skape ulike stemninger i rommet. Vær oppmerksom på at den ikke kan dimmes gjennom en vanlig veggdimmer.

Spesifikasjoner: Med dimensjoner på 117 x 60 mm, har denne LED-pæren en standard størrelse som passer til de fleste lamper og armaturer. Den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett og bør brukes innendørs i tørre omgivelser.

Smart Home-kompatibilitet: Ved å være en del av Spectrum Smart Easy Smart-serien, kan denne LED-pæren integreres i et smart hjemmeautomatiseringssystem. Dette gjør det mulig å styre lyspæren og justere innstillingene fra en app eller annen smart enhet for økt bekvemmelighet.

Samlet sett tilbyr LED A60 E27 8,5W et blendende lys med god kvalitet og smarte funksjoner som passer perfekt for moderne hjem og kontorer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

99,00 kr inkl. mva.

  • Via Smart Home

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke940 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8.5w
Spenning230V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Bredde117 mm.
Dybde60 mm.