Ny SYSTEM SHIFT SMART - Skinnelys Ø100x130mm 5W 165° Svart CCT/Demp. Spectrum

SYSTEM SHIFT SMART
Skinnelys Ø100x130mm 5W 165° Svart CCT/Demp.



Effektivt og allsidig belysning med SYSTEM SHIFT SMART Skinnelys

Data om produktet: SYSTEM SHIFT SMART Skinnelys er et belysningsprodukt av høy kvalitet som kombinerer effektivitet, fleksibilitet og holdbarhet. Med en effekt på 5W og behov for tilkobling til en 48V strømkilde, gir dette skinnelyset en lysstyrke på 300 lumen med en imponerende lysspredning på 165 grader. Dette sikrer jevn belysning og en behagelig atmosfære.

Lyskvalitet: Produktet har en ekstra høy lyskvalitet med en imponerende RA-verdi på 90-95. Dette resulterer i et levende og naturlig lys som gjengir farger nøyaktig og levende. Uansett om det brukes i hjemmet eller på kontoret, vil dette skinnelyset tilfredsstille selv de mest krevende behovene.

Dimbar via Smart Home: SYSTEM SHIFT SMART Skinnelys kan enkelt dimmes ved bruk av en kompatibel smarthus-styring. Dette gir deg full kontroll over belysningen og muligheten til å skape den perfekte atmosfæren til enhver tid.

Lang levetid: Ved å benytte LED av høyeste kvalitet, kan SYSTEM SHIFT SMART Skinnelys forventes å vare opptil 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrken. Med en pålitelig driver og effektiv kjøling, vil dette skinnelyset være en pålitelig belysningskilde i lang tid.

Design og spesifikasjoner: SYSTEM SHIFT SMART Skinnelys har en kompakt design med dimensjoner på 130 x 100 mm. Produktet har en IP20 klassifisering, noe som betyr at det ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i våtrom. Skinnelyset leveres med integrert lyskilde og 5 års produsentgaranti for ekstra trygghet.

Med SYSTEM SHIFT SMART Skinnelys får du en energieffektiv og stilfull belysningsløsning som vil oppfylle dine behov for både hjemme- og kontorbruk. Med fokus på kvalitet, ytelse og holdbarhet, vil dette skinnelyset være en verdifull tilføyelse til ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Datablad

Mer informasjon

1 172,00 kr inkl. mva.

  • CCT (Varm til Kald Hvit)
  • Via Smart Home

Sendes innen 6-8 dager


Dataark

Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning48V
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Bredde130 mm.
Dybde100 mm.